Двубоят бе доста нервен, като за това допринесе и аржентинският съдия.

В българския лагер обаче потърсиха вината в себе си. Това стори Цветан Соколов, който се извини на всички за поражението.

"Моите глупости бяха много повече от мача с Полша. Не бих казал, че отборът е направил толкова много грешки, но аз направих може би най-слабия си мач за тази година. Толкова много индивидуални грешки направих и неправилни решения взех. Лично според мен загубихме този мач заради мен, не можах да помогна с нищо на отбора. Няма какво повече да кажа. Просто не се получаваха нещата, които знам да правя и мога да правя, а всяко нещо, което опитвах, не ставаше. Или ставаше грешка, или ставаше точка за тях. Така, че мога да кажа само едно "Извинявай!" на отбора.

Умора има, но по време на един мач няма как да се пестиш. Това за мен го няма, но моята игра е повече физическа, свикнал съм да разчитам на физиката си, не толкова технически да атакувам, и явно днес ме подлъга", каза Цецо Соколов.

"Защо да нямаме шансове срещу Бразилия? Отбор са, хора от другата страна, всеки прави грешки. Излизаме да играем и да се надяваме, че това, което беше срещу Канада, няма да се повтори. Олимпийски шампиони са, но това не означава, че са застраховани от загуба", завърши диагоналът, цитиран от БЛИЦ.

България загуби от аутсайдера Канада