Световните клубни шампиони губеха на почивката с 0:1, но с голове през второто полувреме на аржентинския нападател Карлос Тевес и на халфа Майкъл Карик успяха да обърнат резултата в своя полза и взеха 3 изключително важни точки, с които почти си осигуриха титлата във Висшата английска лига.
Футболният сайт Goal.com оценява представянеето на Бербатов със 7.5 по десетобалната система. Българският нападател започна като титуляр на "Джей Джей Би Стейдиъм" и бе заменен минута преди края от корееца Парк Джи-Сун. Според медията, 28-годишният Бербатов е бил замесен във всички най-добри атаки на отбора си.
Същата оценка като благоевградчанина са получили защитникът на "червените дяволи" Джон О'Шей и влезлият като резерва Тевес, който изравни резултата със страхотен гол с пета. С по-висока оценка в мача е единствено Карик - 8.5. Бившият полузащитник на Тотнъм вкара със силен премерен удар решаващия втори гол за тима си и е с най-високата оценка в мача. В същото време, най-ниско от състава на Юнайтед е оценен централният защитник Джони Еванс - 5.5.