- Господин Хюз, много се изговори за новия контракт на Стивън Аирланд. Остава ли той в тима или не?
- Много сме близо до нов контракт със Стивън. Проведохме положителен разговор и стана ясно, че и двете страни са доволни, а от това по-добре няма. Искам той да остане колкото може повече време в Сити, защото е изключителен играч и е много полезен.
- Защо толкова много държите Аирланд да остане в тима?
- Айрланд е млад играч, който му предстои страхотно бъдеще. Ние трябва да го имаме в състава си, защото неговите успехи трябва да са свързани именно със Сити.
- През зимата не успяхте да осъществите трансферните си планове на 100%. Сега предстои още един труден трансферен прозорец.
- Да, така е. Сигурното е, че ни предстои едно много трудно лято. Ние обаче сме уверени в успеха и се надявам да постигнем целите си.
- Заговори се и за трансфер на Раул от Реал (Мадрид)?
- Раул е изключителен талант и голям футболист. Той е играч, на който много се възхищавам и изпитвам голям респект, даде много на своя клуб, както и на националния отбор, но ние не се интересуваме от привличането му. Раул няма да дойде в Сити.Ж - Същото ли е положението с Карлос Тевес, който само след няколко месеца няма да е играч на Манчестър Юнайтед?
- Да, на този етап не сме представили оферта за Тевес. Когато проявим интерес към даден играч, ще го обявим публично. Засега това няма да стане.