И макар трансферът на португалеца още да не е финализиран, вече всички се питат дали двамата ще могат да играят заедно по начин, който да донесе на Кралския клуб нови титли след фиаското в изминалия сезон.
Според Кака, привличането на Роналдо е чудесна новина и още една стъпка към бъдещите успехи на Реал. Бразилецът направи първия си коментар по темата в Йоханесбург, където се подготвя със "селесао" за предстощия турнир за Купата на Конфедерациите.
"Радвам се, че и Кристиано идва в Мадрид. Няма съмнение, че той е един от най-добрите футболисти в света и заедно ще помогнем на Реал да спечели всички възможни трофеи още тази година", сподели Кака пред наобиколилите го репортери.
Бившата звезда на Милан отбягна останалите въпроси, като каза, че в момента е концентриран само върху представянето си за националния отбор.
Очаква се съвсем скоро Реал да обяви трансфера и на следващия "галактико" - голмайстора на Валенсия Давид Вийя. Самият той отказа да премине в Челси, за да стане част от мегапроекта на Перес.