Първият удар на фоторепортерите бил край басейна на хотела, в който Франк е отседнал. С питие в ръка футболистът трупал тен заедно със свои приятели, когато в един момент се увлякъл в задушевен разговор с момиче, което приличало досущ на неговата бивша годеница.
Малко по-късно той бил уловен в компанията на друга оскъдно облечена красавица, която го следвала по петите. Но купонът за звездата на лондончани не приключил дотук.
Към полунощ Лампард отишъл да се разкърши с приятелите си в модния бар XS, където групичката бързо била заобиколена от цял харем жени. Погледът на Франк бил привлечен от ослепително красиво момиче с азиатски черти, с което той почти два часа си шушукал на ущенце.
Лас Вегас се оказа пагубен за връзката на Франк Лампард с 30-годишната бивша испанска манекенка Елен Ривес, която му роди две дъщери - Луна (2,5) и Исла (1,5). Футболистът бе хванат два пъти в изневеря от годеницата си, като втората му забежка бе именно в столицата на хазарта. В средата на 2007 година "Нюз ъф дъ Уърлд" разкри секс афера на звездата на лондончани с мистериозна брюнетка от Източна Европа в казино в Лас Вегас. Девет месеца по-рано той бе тръшнал в леглото си блондинката Монсерат Лукас, при това в родния град на приятелката си - Барселона.
Реакцията на Елен бе светкавична - тя му върна халката, която той й подари през 2004 година, но впоследствие му прости. Тяхната приказка обаче окончателно приключи през февруари, когато Ривес би шута на Лампард, отвеждайки със себе си и двете им деца.