"Мисля, че се получи добър мач, като изключа първите 20 минути, които не ми харесаха, но през цялото време нашият отбор диктуваше. Най-много ми хареса влизането на юношите в отбора и тяхното представяне. Мариян Огнянов е добър футболист и днес го показа, мисля, че престоят в Беласица му се отрази добре и се надявам да продължи да расте нагоре, защото има потенциал. Затова и Левски го върна обратно. Това беше поредната контрола на Левски, защото отборът на Сант Жулия не е някаква летва, с която тимът ни да се съобразява. Ние трябва да растем от мач на мач", сподели спортният директор на тима.
Колкото до предстоящия съперник на Левски (ФК Баку) в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, Боримиров каза:
"За нас най-важното е като се приберем в София да изгледаме записа от мача с Екранас. Здравков каза, че показват добра игра и имат добри футболисти. Левски ще отиде там да играе за победа и се надявам да постигнем един добър резултат за нас."
Слуховете, които се породиха през последните дни за смяна на треньорския щаб, Боримиров коментира така: "Наистина, когато Левски играе в евротурнирите трябва да има някакво спокойствие спрямо бъдещето на отбора. Президентът трябва да излезе в медиите и да каже как стоят нещата. Няма как да не се отразява на всички. Някои хора искат да има напрежение в Левски и да омаловажават работата в клуба. Сега след мача ще разговаряме с президента. Той вече знае резултата от мача, може би утре или в други ден ще разговаряме. Знаете, че на тези постове винаги е ветровито, но президентът е човекът, който решава. Ако не е доволен, никой не е женен за Левски."