За последно феновете на "моряците" видяха техните любимци да падат през август 2008 година именно от "акулите". Днес отново Черноморец повали варненци. Голът вкара Педриня в средата на първата част.

Тимът на Краси Балъков продължава да е лидер в "А" група с 13 точки, докато този на Велизар Попов, изпратен с възгласи "Оставка", продължава да е с шест пункта.

Мачът започна с атаки към двете врати.

В 8-ата минута Фернандес засече с глава едно центриране, а топката се удари в страничния стълб, след което Пиргов я улови.

След още няколко добри атаки към вратата на "моряците" резултатът бе открит.
В 28-ата минута Андре намери чудесно Педриня, който бе точен за 1:0 в полза на Черноморец. След попадението Юруков, Александров и Атанасов направиха по един пропуск, не успявайки да изравнят статуквото.

В първата минута на втората част уникален пропуск за Черно море направи Божилов. Резервата Илиев стреля, Борел изпусна топката, но Божилов не успя да направи точна добавка.

Последваха нови атаки към вратата на "акулите", но Юруков и отново Божилов не бяха точни. Балъков направи няколко смени, за да заздрави защитата си. 

В заключителните секунди Колев бе близо до гола, но Борел изби неговата добавка в гредата.

Черноморец победи и продължава да е лидер в подреждането, информира Novsport.