Централният нападател на "сините" ще пътува за Испания, където ще бъде прегледан от световноизвестен специалист. След това Гонзо ще реши дали да се подложи на операция, или не. Както е известно, деветката на Левски обяви ,че може да прекрати кариерата си поради тази травма.
"Добре съм. Емоциите и адреналинът след победата от мача вече отминаха. По-добре съм не толкова физически, колкото психически, защото е нормално след такава тежка контузия, човек започва да се чувства несигурен, а когато вече имаш 2-3 тежки контузии за няколко седмици, му се събира доста на човек", сподели 32-годишният голаджия на Левски пред "Гонг".
"Не, от футбола няма да се откажа. Аз и вчера казах, при всички положения ще се боря и ще се мъча да се върна в игра. Единственото стряскащо е, че след скъсана връзка на коляното, се почива 8-9 месеца, а това малко ме разколеба. Все пак не съм на 22-23 години. След проведените разговори с Тони Георгиев и докторите от чужбина разбрах, че има вероятност след 4,5 - 5 месеца да се върна, което не е добре, но е сравнително малък срок. Това, което казах, че осем месеца са доста голям период за възстановяване, специално за мен, но ако сроковете са 4-5, месеца е нормално, все пак 9 месеца са два пъти повече от 4,5", добави нападателят на "сините".
"Вчера говорихме с Даниел Боримиров, който има връзки с доктори в Германия . Обади ми се и Лъчо Танев, който гарантира, че докторът от Испания е най-добрият в тази област не само в Испания, но и в света. И така реших да замина за Барселона, и тогава да се реши по какъв начин ще се лекувам - дали оперативен, или от само себе си. Ако се реши, че трябва да има оперативна намеса, ще стане веднага, на място", каза още Георги Иванов.