Вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса, още не може да осмисли трагедията с нейния съпруг и детето им Джиана.

41-годишната легенда на баскетбола и 13-годишната Джиджи бяха сред девет души, които загинаха при катастрофа с хеликоптер в Калифорния през януари.

Петкратният шампион на НБА игра за Лос Анджелис Лейкърс през цялата си кариера и е смятан за един от най-великите в историята на играта.

В социалните мрежи Ванеса описа как се чувства:

"Трудно ми е да превърна чувствата си в думи. Мозъкът ми отказва да приеме, че Коби и Джиджи вече ги няма. Не мога да осмисля това. Опитвам се да приема, че Коби го няма, но тялото ми отказва да приеме, че Джиджи никога няма да се върне. Защо ми е позволено да се събуждам за следващ ден, когато детето ми няма да има такава възможност. Много съм ядосана. Тя имаше толкова много живот пред себе си.

След това осъзнавам, че трябва да съм силна и да съм тук за другите си три дъщери.Щастлива съм, че те са тук с мен. Знам, че това, което чувствам, е нормално и е част от процеса. Исках просто да споделя за всички останали, които минават през тежки загуби. Иска ми се те да бяха тук и кошмарът да е свършил. Моля се за всички жертви от тази ужасна трагедия. Моля ви да продължавате да правите същото".