Боб Аръм, промоутър с легендарен статут в бокса, иронизира щаба на Антъни Джошуа и предупреди отново за заплахата от Кубрат Пулев към титлата на Ей Джей.

Мениджърът директно атакува Еди Хърн, който движи делата на британския шампион за думите му отпреди няколко дни, че срещата може да е на кораб или в луксозен хотел.

"Еди не спира да говори - каза Аръм в интервю за boxingworld.com. - Може би ще предложи боят да е на кораб, може би на самолет... Или във влак? А защо не - на някоя совалка в открития Космос!?

Шегата настрана, това ще е голям мач и обещавам на феновете, че ги чакат изненади. Надявам се да не е без зрители, каквато и локация да се избере.

Еди има какви ли не идеи, чух и за "Роял Албърт Хол" с 1000 отбрани ВИП гости... Боксът е емоционален спорт за феновете. Ние не знаем кога ще можем да направим мача, какво остава - къде. Хърн говори много, в което няма нищо лошо. Но всичко това са само приказки.

Нищо не е 100 процента сигурно в този спорт, но знам, че Пулев може да бие Джошуа. Не казвам, че ще стане, но има добър шанс. Харесвам го като боксьор.

Ясно - Антъни ще е фаворит, знаем това. Ако ме питате, бих заложил голяма сума на Пулев. Аз не залагам, разбира се, но ако го правих, бих избрал Кубрат."

Неяснотата около сблъсъка на Джошуа и Пулев продължава, а според договорката отпреди пандемията да затвори спортния живот по света, мачът трябваше да е на 20 юли в Лондон.