"О2 Арена" в Лондон е поредният вариант за домакин на битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Еди Хърн лично потвърди тази опция, като дори добави, че има шанс по трибунтие да бъдат допуснати и ограничен брой фенове.

Лагерите на Пулев и Джошуа продължават да работят за намирането на оптимален вариант относно срещата между двамата боксьори. Мачът между двамата трябваше да се състои през юни на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в английската столица, но пандемията от COVID-19 осуети това.

Срещу Пулев британецът трябва да защити световните си титли на IBFV, WBO и WBA.

 "Сега работим в посока завръщане на феновете по трибуните. Но разбира се - със социална дистанция. Смятам, че има добър шанс през ноември или декември да напълним част от "О2" за Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев. Това би било нещо напълно логично", заяви Хърн, добавяйки, че да бъдат допуснати около 2000 души по трибуните звучи добре.

 "Това е мач, за който има наистина много варианти. Може и да не се случи в "О2", но със сигурност бихме организирали този двубой пред подобен брой хора, при всички необходими условия, разбира се", добавя още промоутърът на британския световен шампион.

Хърн поясни, че ще се вземе под предвид как ще преминат първите събития на Острова с фенове. През октомври зрители ще бъдат допуснати на Световното първенство по снукър, както и на мачове по крикет.