Премиерът задмина Бербатов за Футболист №1

Премиерът Бойко Борисов води в допитването до феновете за класацията Футболист на годината, изпреварвайки с 6% Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът задмина Бербатов за Футболист №1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,ама тоя май наистина си вярва, че гласуваме сериозно за него! Ако наистина е казал цитираните по горе изказвания, лошо ни се пише с такъв малоумник за управник!

Идиота не разбира, че народът му се подиграва

На Ропона Тиква му се подиграмват съвсем тотално, но той не се усеща... Беше художник, а сега футболист на годината..какъв ли не е бил. Егати подигравката

в тая държава може да е всичко друго, но не и скучно...

Не само за футболист на годината!Нека вземе и приз за спортист на годината!И изобщо ако има още някой приз - нека му бъде даден!Явно този човек не разбра,че народът го е взел на майтап.

Отгоре на цялата свинщина в държавата ни, на недомаслената икономическа политика, на недосъбраните държавни вземания, на краха в социалната област, на каквото и да се сетите още отгоре, липсваше само министър-председателят Бойко Борисов да цъфне като футболист на годината в България! И посмешище на годината - не само в страната ни, а и по света. И ние покрай него. Кой ли е злият шут, който му погоди такъв мръсен номер да го включи в тази пародийна анкета?

Е, това се казва Наглост! Всяка жаба да си знае гьола,г-н ББ!!!!!

Народът се гаври с Тиквата, така както Тиквата и Дянков се гаврят с него. Човек трябва да има поне една мозъчна клетка и ще разбере майтапа. Няма по-силен протест и обида към управляващите от подигравките на хората

МАЙТАП ДЪРЖАВА.

Нека да я вземе, а и всички титли и награди. Защо и електората да не вземе да го избере и за мис България??!!

Човек бива да и малко скромен. Който е виждал кадри как ББ играе тенис или футбол знае за какво става дума. ПЪЛЕН ЛАИК!!!

този народ е изтрещял напално затова си заслуява тоз премиер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не няма шега тук и нродът съвсем не изтрещял както на теб ти се иска и защото една голяма част от пишещите по долу се страхуват някой да не е по-добър от Бербо.Истината е че Бербо е един златен галош ,пълен с пари и нищо повече.Ако ,ДОРИ И БОЙКО бе на позиция на безкрайно многото голове изпуснати от Берба ,щеше да ги вкара.Защото Бат Бойко е пич и не може да си позволи после да става за смях ,начи ! Так че , а сактър с ваши я Бърбату .

и сега ако тоя кретен не се усеща че е станал за мезе, Господ да пази България а ние явно си го заслужаваме, СРАМ !

и златна топка може да вземе

ако я даваха в България сигурно

Ето това е хубав начин да изразиш отношението си към Бойко като палячо, готов на всичко заради ЕГОто си... Гласувайте !!!

Вече няма достъп до страницата Forbidden

Кажете ми,че всичко това е шега.

Това вече си е пълна лудост!Абсурда е пълен!

много ясно че боико е номер1! кои е по добър от него!? :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво боко, айде боко, само боко, боко, боко, боко щампион! боко - 1 и във волейбола, баскетбола, хандбала, художествената гимнастика, ските, гребането(в паница) и др. боко, оле!

Той че шибания български футбол е в колапс и е за закриване...дума д аняма. ...Нооо това е обида към хората който са донесли нещо за славата му.... За мен Бербатов сега е по-силен отколкото когато играеше ,иска се характер да издържиш на напрежението... Стенли е капитан на Вила!!! Вальо Илиев ... да не кажа че,ако съм на мястото на чичо Пенчо ще си метна старите патъци у Искъро ако Бойко-аматъора стане футбалер на годината в Бг....!!!

ти пък какво разбираш от футбол

ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ СЪС ТОЗИ ОЛИГОФРЕН!!СЛЕДВАЩИЯТ ПРИЗ КОЙТО ЩЕ ПРИЕМА СЪС УДОВОЛСТВИЕ Е НАЙ-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ!!

Аз,червения олигофрен мразя Бойко и всичко живо,което не е от нашите!

Сигурно се шегувате.

Поздрав от песнопойците за нападателя на Витоша (Бистрица): "Ооо, колко си прост! Има ли смисъл с теб да говоря?":))

ПОРНОТО Е ХАРД ХА ХА ХАХА ХА ХА ВЗЕХА ГО НА БЪЗИК ТИКВИЧКО НАПРАВЕТЕ ГО И КАРАТИСТ НА ГОДИНАТА И ПРЕМИЕР НА ГОДИНАТА В ГАЛАКТИКАТА МЪЖ НА ГОДИНАТА ПРОФЕСУРА ПО ФУТБОЛ ДА МУ СЕ ВРЪЧИ ВЕДНАГА ОТ ВИФ ..... НЕАМ ДУМИ СЕ ПЕЕШЕ В ЕДНА ПЕСЕН ОТ 91 ГОД. КАК САМО СЕ ПОВТАРЯТ НЕЩАТА ХИ ХИ ХИ

Няй вероятно и сам ще си връчи наградата на самата церемония.Наградата е от мен за МЕН.

Тоя глупак Б.Б. не се ли усеща, че вече 90% от народа му се подиграват открито?

Хахаххаха, олигофрен

Ебати порнографията!