Лудогорец ще зимува на върха след 2:2 срещу ЦСКА

Лудогорец успя да стигне драматично до равенство 2:2 при гостуването на ЦСКА в последния мач от 15-я кръг на А група, който се игра на стадион "Българска Армия" и по този начин разградчани са есенен шампион на първенството.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец ще зимува на върха след 2:2 срещу ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

собственикът на цецка и лудопорец е един и същ кво очаквате :))))

И защо трябваше рефера да подпира ЦСКА? Толкава ли са слаби, че не могат без помощ от рефера? Гювеч, гювеч!

Смениха толкова рано Мораеш,защото не знаеше,че мачът е уреден-да не вземе да вкара още голове?!Зику знаеше и затова не вкара!Янчев се изложи!Точно той не трябваше да прави подарък,но затова му плащат!Жалко!Ясно ли ви е?!

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ МАЧА Е УРЕДЕН? ЧУДЯ СЕ, ЗАЩО СЕ ОПЛЮВАТЕ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВСИЧКО Е ЯСНО, КАКТО И ЛОКО ПД И ЛИТЕКС РАЗИГРАХА НАД 2 МЛН ЕВРО, А ВИ Е СЕ ДРАЗНИТЕ ЕДИН ДРУГ - ИЗЛИШНО Е. НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБОВЕ СА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ - БИЗНЕСМЕНИ!

Аз съм от ЦСКА,но такава слаба игра и толкова силен Лудогорец никой не е очаквал.Напълно заслужено си спечелиха точка момчетата от Лудогорец,та можеше победата да е за тях.Надявам се,че отбора на ЦСКА си е взел поуки,но толкова си могат.Браво на Лудогорец.С такава игра биха били достойни да играят с всеки европейски отбор.

Ти си толкова от ЦСКА колкото аз съм американски негър

Още 10-15 минути и Лудогорец щеше да качи червените на петичка насред кочин парк. Такова подпиране на цска не съм виждал от години, отменен гол, несвирена дузпа, не даден червен картон. Срамна работа! То и чорбар да си няма как да не започнеш да викаш за търговище при т'ва положение.

Хей МИКИ МАУС,на Левски такива гювечи съдиите пускат на всеки мач,а няма да говорим,че им дават на всеки мач незаслужени дуспи.

левскар съм, но от отбори като лудогорец българския футбол няма нужда. разград, търговище, ловеч, севлиево, каварна, мездра, своге... това А група ли е или окръжна група. какво са дали тези на българския футбол? в същото време ботев пловдив, пирин, дунав, етър, спартак варна, спартак пловдив, нефтохимик биват мачкани и затривани от картата, а са дали толкова много футболисти на българия... целта на това ръководство на бфс и на това правителство е да живее тото мафията

Свали си сините цайси и гледай малко повечко футбол.Аз като гледам и от Левски няма полза - всяка година срам и петнене на името на България!Не ви ли омръзна евроидиотизма.И националния е кръгла нула - 5 левскари и 6 цесекари!Жалък си и смешен си с такъв коментар!!!Лудогорец!Да те питам нещо - КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1?и КОЙ Е НОМЕР 4?

Селянин, я да мълчиш!Какво като си първи?Важно е как ще свършиш, щч ти кажа 3, или 4.Аре цял живот на село!

ЩОМ КАЛПАЗАНИТЕ ОТ ЛЕВСКИ СА САМО НА 3 Т. ОТ ТЕЗИ ЛИДЕРИ , ПРАВИ СМЕТКА КОЛКО ВЪРХОВНИ И ВЕЛИКИ СА ЧЕРВЕНИТЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ЕТАЛОНИ.

Юлиане, ти ли си пак? "През второто полувреме играчите на Лудогорец бяха видимо по-активни и имаха надмощие, но не успяха да реализират създадените положения пред вратата на Райс Мболи." Това изречение а го разбирам, че през цялото 2ро полувреме не са вкарали изобщо гол. Правилно е да напишеш " не успяваха" вместо "не успяха", изразява някаква временна несполука, но не цялостна. Има и още, ама ми омръзна само да подсказваме, а ти да не се стараеш и да чакаш наготово.

СКРИХА СЕ СЪС ШИВАЧЕВ ЗАД ЛОГОТО ФУТБОЛ, АМА И ОТТАМ НАМИРИСВА НА СИЛНО ЧЕРВЕНО. АМА И ДИАН ВЕСЕЛИНОВ КОЛКО БЕ ШАСТЛИВ ДО 85 МИН. НЕ ВЯРВАМ ОПЕРАТОРА БЕЗПРИСТРАСТЕН ДА ПУСНЕ ТАЗИ РЕПЛИКА.

Не мога да повярвам, какви коментатори се изявяват по телевизията! То бива пристрастност, бива, ама това си е направо лобистика.

Как да гледаш бг футбол? При подобни пародии.

Не е там проблема. Последно заложих на 11 мача и станах свидетел на много такива "изненади".

Да живее подкупното и продажно реферче, което си напълни гушката с пари от Лудогорец и от Левски. Но и това няма да спре ЦСКА. Само с напазарувани реферчета не се прави футбол.

Ти си ВЕУИК! Ти си ГЕНИЙ! Ти си от Пеуенак!

Един чист гол - отменен! Един червен картон - отменен! Една чиста дузпа - отменена! Благодарения на това "великите" ЦСКА не станаха за смях насред София!

Да де реферите виновни. Кат падате друг ви е виновен.

Хайде грухайте сега, че съдиите свирят против вас!!! Чист гол отмениха на гостите. Чисто положение им свириха засада, а отзад чакаше съвсем сам нападател на гостите. Чиста дузпа не дадоха на за Лудогорец!!! А тази свинкя Галчев, трябваше да го изгони два пъти. Грухтете хрантутници на властта и партия майка. ЦЕКА никога не е давала, тя само е взимала от българския футбол!

От Герена бързо се изходиха по въпроса... Само така, да живее Уевски - отбор на ченгетата и на ДС. Да живее и ДС агент Тара, нали знаете кой е той.

Много ми хареса как ДРУГАРЯ ЯНЧЕВ я сервира за първото голче... Чудесен пас.. Ивайло ангелок