ЦСКА поведе още във 2-та минута, когато Спас Делев стреля отдалеч, но топката стигна до Мораеш, който не бе покрит и останал сам срещу Голубович вкара за 1:0.

Футболистите на ЦСКА удвоиха своята преднина в 20-та минута, когато Галчев центрира в наказателното поле на Лудогорец, където Мораеш бе оставен непокрит и с много хубав прехвърлящ удар с глава прати за втори път топката във вратата на Голубович.

В 28-та минута се получи разбъркване в наказателното поле на ЦСКА, но играч на домакините успя да избие топката от гол линията.

ЦСКА можеше да вкара трети гол в 30-та минута, когато Мораеш пусна чудесен извеждащ пас към Зику, който излезе сам срещу Голубович, но не успя да го преодолее.

Емил Гъргоров прати топката във вратата на Мболи в 35-та минута, но попадението не бе зачетено заради несъществуваща засада.

В 37-та минута Костадин Стоянов извърши нарушение срещу Марселиньо в наказателното поле на ЦСКА, но главният съдия Георги Йорданов странно подмина ситуацията.

През второто полувреме играчите на Лудогорец бяха видимо по-активни и имаха надмощие, но не успяваха да реализират създадените положения пред вратата на Райс Мболи.

Мораеш и Барт се сдърпаха в 53-та минута, а съдията Георги Йорданов показа жълти картони на двамата играчи.

Марселиньо получи хубав извеждащ пас в 54-та минута, след което нахлу в наказателното поле на ЦСКА и стреля, но в страни от вратата на Мболи.

В 77-та минута след грешка на Костадин Стоянов, Кабаселе изведе Марселиньо сам срещу Мболи, но бразилският футболист на Лудогорец изпрати топката в страни от вратата на домакините.

Футболистите на Лудогорец продължиха да търсят попадение в срещата и в 79-та минута Йордан Минев центрира в наказателното поле на ЦСКА, където Иван Стоянов бе оставен непокрит и стреля, но много неточно в страни от вратата на Мболи.

Лудогорец намали пасива си в 86-та минута, когато Тодор Янчев подари топката на Кишада, който отблизо от воле разстреля Мболи.

Само четири минути по-късно в 90-та Йордан Минев центрира в наказателното поле на ЦСКА, където Иван Стоянов бе оставен непокрит и разстреля от воле Мболи пращайки топката под напречната греда за 2:2.

След това равенство Лудогорец остава начело във временното класиране с актив от 36 точки и по-добра голова разлика от втория ЦСКА, който също е с 36 точки. Черноморец и Левски остават на трето и четвърто място с по 33 точки, предаде Гонг.

Вижте видео от спора на Бандаловски и феновете на ЦСКА

Пенев: Съдията буташе Лудогорец в нашата половина


Босът на Лудогорец: Не ни трябва титла в тая помия (видео)

Йордан Минев предизвика бой след края на мача с ЦСКА

Фенове на ЦСКА обкръжиха рейса на Лудогорец

Петев: Заслужено ще зимуваме на върха

Спас Делев влезе в конфликт с феновете на ЦСКА

Шефовете на ЦСКА и Лудогорец отидоха на тайна вечеря