Батков обмисля да махне Костов още на Коледа

Светкавица може да изпепели треньорския стол на Николай Костов на "Герена". Той в момента е сериозно разклатен заради слабите игри на отбора, съобщи "Меридиан мач", цитиран от livesport.

Обратно в новината

Коментари - Батков обмисля да махне Костов още на Коледа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе кви ги говорите бе? това заприлича на развален телефон ха-ха-ха. чуйте сега! батков щял да маха иван костов като лидер на ДСБ и щял да става новия десен лидер. а вие да не си помислихте че става дума за ники костов? сладури

Ти си доказан олигофрен който си хвърля парите на вятъра щом държиш Гонзо в клуба . Гонзьо подлива вода на Костов и му пречи . Вън от отбора некадърника Гонзьо!!!!!

Батков гьотферен такъв,по тъп си и от Гонзо стига сте си правили експеримети с отбора идиоти такива оставете човека да работи.

когато отборът върви смени не се правят,г-н Батков прави само глупости последно време .хубаво е ,че спонсорира клуба в такава криза,но не може само да сменя тоя и ония .като иска добър тренйор да вземе някои класен скъп тренйор а не да лови маймуни с трици

Че кога досега уефски е печелил мачовете с футбол и треньори - само със уредени мачове, платени съдии и рамо от БФС - който и да им стане треньор нямат шансове - никога на герена не се е играло футбол, та да го разбират - ако искат титли - ще трябва да си ги платят както досега ! Смешно е в 21-ви век тепърва да се учиш на футбол - щом досега не си го научил ... да си гонят другите спортове, във футбола са жалки !

ТО НЯМА ДЪРЖАВА А ВИЕ ИСКАТЕ ФУТБОЛ.ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ НА ЛУДОГОРЕЦ ГО ОЩЕТИХА А ТЕ ИГРАХА ДОСТА ГРАМОТНО ТА ТАКАЧЕ И ДОБРЕ ДА ИГРАЕШ ЩЕ ТЕ СМАЧКАТ ЗАЩОТО НЕИСКАТ ДА ИМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ

С умрели конски сили, дори и от спортна кола не става състезателна пък, ако ще и Шумахер да кара. Ако той си беше избирал футболистите, имаше време да ги обиграе - тогава вината е в треньора, но така ... Дано има сериозна сума за обезщетение, че да се научат да не съсипват кариери футболното президентско воинство.