Блекбърн е най-редовният клиент на Бербо в Англия

Сайтът на "Eurosport" публикува интересни факти и цифри преди предстоящия в понеделник двубой от 31-ия кръг на Висшата лига между Блекбърн Роувърс и Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Блекбърн е най-редовният клиент на Бербо в Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митко вкарва голове. Как го прави, той си знае. Начинът на игра е това, което го прати там, където е сега. Това е неговата реалност. Всеки друг може само да си коментира, но да иска някой да го променя, на тази възраст си е доста наивно. Руни може само да каже, тези пасове и движения дето го демонстрира през последните седмици, къде ги видя. Преди тичаше като бик. Сега се научи да се оглежда и подава.

За съжаление топката е кръгла и се налага тичане. Виж в шахмата е обратното. Във футбола се е тичало, тича се и ще се тича. Дори гения Меси се прибира в съблекалнята с потна фланелка!

ми няма да е челси или сити-кога тоя играе срещу големи отбори?

Алекс не е на нивото на Бербатов. Той живее с футбола от 90-те години на миналия век, иска от футболистите залудо да бягат и все нещо ще стане. А футболът все още не се измерва с това кой колко метра е пробягал и за колко време, а с това колко гола ще вкараш и колко ще допуснеш.

То според теб излиза,че футболистите могат да играят до 60-70- годишна възраст-щом не е нужно да се тича-да се поразходят ,да поизчислят това-онова,да бият по няколко удара и готово!