Гонзо счупи срамен рекорд в Европа

Авторитетният френски сайт sofoot.com обяви легендата на Левски Георги Иванов за "срамен" рекордьор на Европа.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо счупи срамен рекорд в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 1967 г. съм ЦСКА-р и би трябвало да се радвам от написаното против Гонзо, но не-яд ме е! Как може да публикуват тази статия за Гонзо, като знаят, че той е един от най-добрите футболисти на Левски! Хора-българи опомнете си и се радвайте на успехите на българските футболисти независимо дали са в България или извън нея и когато някой от тях има проблеми го поддържайте, а не го оплювайте!

Съгласен съм с колегата. В нашата малка и бедна държава се раждат малко добре спортисти и не трябва да се делят на отбори когото става въпрос за личностни качества на отделни играчи. Гонзо беше и си остава един от най-добрите играчи на Левски и България. Може и да не е постигнал успехи като треньор но показа че е достоен като човек.

Не обичам левскарите, защото имат много голямо самочувстие, но написаното за Гонзо ме ядоса- Георги Иванов е един от най-големите футболисти на Левски и никой не може да го отрече!

Абе то и класация за най-тъпа мутра ако направят ще я спечели

Привърженик съм на ЦСКА от 1960г. и такъв ще си остана.За мен Гонзо е една от Великите личности подвизавал се в Левски и считам че всички умерени левскари ще се съгласят с мен.За съжаление ултрасите не го приеха добре.Гонзо беше преди всичко личност и след това футболист.Играше с хъс и желание и вкарваше голове както можеше-и с ръце и с крака и с гъз и със счупена глава.Помните когато седна на центъра на герена и каза -е вече не мога.Тогава целия стадион му ръкопляскаше,но тъпите левскари мнго бързо забравиха.Ето и сега -оттегли се счест и достойнство за да има мир на герена.Т

ficho666

И аз съм ЦСКА-р и аз съм на същото мнение! Но това са те, такива са си.

Говеждото падение няма граници,колкото по-бързо се отървем от тая паплач,по-скоро футболът ще тръгне нагоре!!!

Говеждото падение няма граници,колкото по-бързо се отървем от тая паплач,по-скоро футболът ще тръгне нагоре!!!

Това е уефски с техните възпитанници - карат ни да се срамуваме, че сме Българи ! Защото идолът им е пиян убиец на трима невинни човека ! Защото уефски не е дал нищо добро на България, няма и да даде - като паразит смуче от кръвта на спорта у нас и заради това измислено отборче от герена сме на дъното на всички спортни класации ! уефски е тумор за БГ футбола, а тумора се лекува само с изрязване !

А бе лузерче,и тук ли цапаш с простотиите си?Смотано чорбарче,избърши си сополо с титанична кърпичка и си скрий настания червен задник!

КОй ли по-точно смуче като паразит и унищожава българския футбол? Кой не плаща осигуровки в НАП? КОй унищожава другите отбори в Бг,като не си плаща за закупените футболисти? Кой унищожи Пирин,Сливен,Ботев..на Черноморец още за Платини не са си платили,на Вихрен още Удоджи не са платили...! Ето това е вредното престъпно образувание в българския футбол.А иначе Левски има по-висок клубен коефициент,най-висок от българските отбори...!

Говедо кухорого,когато ЦСКА плащаше на НАП в/у 5 000 лв вие уроди плащахте в/у 250 лв осигуровки нали СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ ама няма кой да види в тази държава!!!

Ти нямаш ли ум да измислиш нещо друго, бе? Само това си знаеш, това си пишеш. Хайде напиши нещо различно, ако може да ти го роди главата. Но, съдейки по умственият капацитет, който показваш, едва ли...