Байерн е на финал в ШЛ след драма с дузпи (видео)

Отборът на Байерн Мюнхен е вторият финалист в тазгодишното издание на Шампионската лига след успех на дузпи в изключително драматичния реванш на "Сантяго Бернабеу".

Обратно в новината

Коментари - Байерн е на финал в ШЛ след драма с дузпи (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юлианчо, как си селски? Продължаваш да пишеш гледам, ама не се учиш. Виж сега, батьовото, да ти посоча една твоя кофти издънка. Ти си написал "нападателят нескопосано тръгна да меша". Какво значи това бе брат'чед? Меша карти, прави мешана скара или какво? Може би си искал да каже, че се опита да финтира или излъже защитниците? Да ти напомня, че вече не си у село в хоремага, така че подбирай си изразите по-правилно да не ни излагаш. С уважение - твой селски ( също прост и недоучен).

е сега ел класико ще гледа финала а няма да играе-специалния пак гризна дръвцето-Байрен ще е шампион!!!!

сега ще трепериш и следващата година да не вземе да се случи на финала, ако беше минало с вазелинчето щеше да се почувстваш по-добре

Хохохо голям кеф! Най-специалния Моу ли, Мяу ли?! :-)))

Ами нещата си дойдоха на мястото. На Барселона им помагаха съдиите в предни мачове, но им изневери късмета. Реал са много силен отбор, но Байрен бяха страшно надъхани допълнително и от това, че ще са си домакини на финала. А най-много ме кефи това, че от нагласяне на жребия за испански финал сега няма да има испански отбор на финала.

кеф, да не се намокриш само

Португалчето няма топки :-) Хахахаха

Честито на Байерн - бяха по-добрият отбор и в двата мача, късмета помогна на реал мадрид да вкарат головете. Радостното е, че грозният, рушащ и защитен футбол на моуриньо се провали. Единствените му успехи в ШЛ бяха с интер - защото италианците се бетонират в защита и убиват играта. Нямам нищо против реал мадрид, но двамата португалци в него моуриньо и роналдо с арогантността си, манията си за величие и самочуствието си дърпат отбора назад !

много ти е плитко мозъчето момче. успехите с порто не ги ли помниш? или викаш нема толко место в главата...

Е как така, нали Реал бяха най-добрите, нали цвилеха от кеф кат отпадна Барса. Кво стана ся ?