Митко Бербатов: Титлата все още не е загубена

Димитър Бербатов не смята титлата във Висшата лига за изгубена, въпреки загубата на неговия Манчестър Юнайтед от Манчестър Сити вчера.

Обратно в новината

Коментари - Митко Бербатов: Титлата все още не е загубена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И твоето мнение не сме го искали, ама пишеш.

аз пък бих написал, че ако сити си земат мачовете до края, феновете да линчуват дъртия изкуфелник и да се сърдят на когото си искат, па на берба ко му пука, той така или иначе няма стой при тия помияри вече

Правилният ход, за МЮ е да задържи Д. Бербатов и му увеличи заплатата / ако той иска, разбира се/ и да прати с почести аф.

SH

И какво общо ще има "ситната шкурка" със спечелената или загубена от Ман.юн. титла, че се е взел насериозно и коментира това във Face-то си?.... Хайде стига вече простотии и излагации.... !!!

Тогава спри да пишеш

Е то по твоята логика и ти си се взел много на сериозно и даваш компетентно мнение по форумите...А какво общо има? - общото е това, че когато Бербатов играеше, МЮ печелеше и стана шампион, дори стигна на финала на ШЛ. Този сезон като не играе една титла не можаха да спечелят.

Демек ,иска да каже -"ако ме пуснат да играя ще ги направя шампиони".Абе Бербо -Берба не ставаш за тази игра бе рибок ,ти гледа ли как тичат тези момчета ,а? Ами ти не можеш да се включиш в това темпо бе бидон мързелив.Я отивай в турция там можеш да се сурнеш без проблем.

ти кога ще се предвставиш на хората във форума тук да те видят какъв смешен изтърсак си?

Драги ми господине, всички видяхме как тичаха тези момчета и до къде я докараха-ха-ха-ха. Това не са конни състезания, освен тичане и друго се иска.

Митко,поведението ти е просто унизително!Подиграват се с теб,а ти демонстрираш лоялност!Стегни се малко и покажи характер,недей само да пишеш колко си велик в открити писма.

Абе Миташки, я си стягай куфарите и се омитай от тоя скапан град ... какво си взел да правиш разбор на тия дето си направиха "ел гранде пишоне" с тебе?!

куклата Барби пак се е взела за нещо, та даже и коментира

бер бате, ако доидеш да риташ за бистрица' ще те направя министар на футбола в балгария

The famos Manchester United Spare Benchwarmer.

сИр фергУСсОн?!?! Казва се сЪр ферЮсЪн !!! Това не ти е СИРене. И моля пиши на български, това не ти е английски форум!

Така е, всичко може да се случи... даже може да се случи пияндура Фърджи да пусне Митко в игра.