Лудогорец е новият шампион на България!

Лудогорец победи ЦСКА с минималното 1:0 в последния мач от първенството на "А" група и стана шампион на България още при дебюта си в елитния футбол.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец е новият шампион на България! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то в Лудогорец,като започнеш от собственика и стигнеш до играчите ,има много повече цесекари отколкото в сегашния ЦСКА

Честита победа,макар и с голям късмет.Дано бъдете такива късметлии и в Европа.Странно бе,че Батков преди месец отново позна,че ЦСКА няма да е шампион.

Всеки знаеше , че ЦСКА няма да е шампион, освен може би тези , които са си сложили розовите очилца. Видя се в последния месец, когато дойдоха сериозните мачове как си пролича истинската стойност и класа на боклукчийския отбор.

Абе хора, аз изпуснах мача и искам да попитам. Пак ли съдията е виновен?

Разочарованието и обидата е малко да се каже че са жестоко огромни!!!Този отбор на ЦСКА с изключение на Бандата и Мораес се подигра с истинската публика на ЦСКА.Не тази публика пред която великия Младенов коленичи без медал.Говоря за истинската публика на отбора която групичката около Дучето прогони от стадиона!Много моля, всички участници "извоювали"този невиждан позор с изключение на Бандата и Мараес тихичко да си оставят фланелките на ЦСКА в съблекалнята и никога повече да не помислят за Армията.И ти г-н Младенов тихичко си остави червения анцуг и си намери отборче с по малки амбиций!Вземи си медала да ти напомня за позорната 2012г.,за 8-точки аванс.Да ти напомня за срама който ти хвърли върху този велик някога отбор,за което не малко си допринесъл и ти!!!!Срамувам се че съм фен на ЦСКА повече от 50години.Срамувам се от отбора от 2012г. от неговия треньор и неговите собственици!!!!!

Браво! Поздравления за успеха, който показва що за нарочени имена са ''утвърдените'' клубове! ЦСКА не показаха, че повече заслужават титлата, а определени играчи пробягаха не повече от километър за 90-те минути.Пълни тюфлеци, както би се изразил г-н Стоичков. Жалко само за отбора на Черноморец - много повече заслужаваше да се класира за евротурнирите, отколкото Емил Велевата чалгарница. Както и да е - успех на всички в евротурнирите, защото там личи класата и дали стават за нещо!

грънчов, крачунов , цървулов ................махнете ги тя селяндури заедно с квичащата свиня стоичо египески - марш обратно при камилите .

Цесекар съм, но така не може да се печелят титли.В отбора на Лудогорец преброих 5-6 бивши играчи на ЦСКА.На зимната пауза продадоха най-класните играчи на отбора.Кой друг отбор борещ се за титлата, ще си продаде голмайстора на полусезона.За една загуба изгониха Радуканов.Сами са си виновни, но управлението в ЦСКА много куца.

ха ха ха, отборат на комунистите - боклукчии фалира, като червената им партия. всяко нещо има начало и краи, само салама два края. след като вече няма истинска армия у нас, а само оперетачна група за военни паради, от каде на каде ще има и футболен клуб на армията при това "централен" по подобие на кремалските господари на червената паплач.

asen

Честита титла на Лудогорец! Е сега вече ще се разнесе гпухтене, квичене и смрад на подрискани свине! И стойчо и боклучарите света ще оплача "Заговор! Скандал! " и т.н.