Масов бой между българи и босненци в Сараево

Българи и босненци се биха пред кметството в Сараево. В масовото сбиване са участвали българи от военния ни контингент в EUFOR и фенове на ФК Сараево.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой между българи и босненци в Сараево | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма по-измислена наця от ака босненците. сус сущя успех тука може да се суздаде помашка дарява. а мусулманите освен да гурмят автобуси с туристи и да вят като помярипред дямиите нищо не могат да измислят. и едва ли наще фенове са иницяторите на конфликта. ислямистите са много подли и лицемерни хора. дано да няма жертви в цялата патаклама. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами моето мнение, че и едните и другите са си за бой. Тъпунгери!

Това за лиценза е стара болка на свинския отбор!

Много меко са се изказали босненците. Правилните думи са: Феновете на "Левски" са малоумни, олигофрени, тъпи животни, неграмотни простаци, лупени и е срамота, че те са българи

напълно подкрепям.

Левскарите да поканят на мача агитката на Партизан или Ц Звезда

Изродите от подуенската агитка вече години предизвикват гаври с националните ни светини, включително и с името на Васил Левски. Свинщината им доведе и до свеждането на Апостола до съратник на Ратко Младич и Аркан !!! След като няма кой да спре тези разюздани "деца на агент Тара", то задължително е поне да се смени името на този клуб. Иначе светът ще продължава нарочно или не да отъждествява Аростола с "евроидиот", "левскиньо", "ел дебил" и с откровената простащина на мнозинството от неговите привърженици. Призовавам да се организира подписка във Фейсбук за смяна на името на отбора на вси власти. Нека се преброим - колко сме българите, които ценят светинята Васил Левски, и колко са онези, за които гаврата с паметта му е начин на самозадоволяване.

Да не се обиждали Васил Левски. Малко бой са яли!

Абе тия лумпени защо не им вземат паспортите и да не могат да пътуват в чужбина. Oпс забравих,че става въпрос за отбора на МВР нарекъл себе си "отбора на народа" и присвоил най-святото българско име "Левски". Да но идеите на В. Левсски са да живеем в мир с всички националности, а не да се правим на нацисти по стадионите и да си трепем от бой жените. Айде вземете им лиценза на тия перковци да не играят в Европа сега и това е.

Плакатите на агитката на Левски са пълна идиотщина и това е повече от скандално и непростимо. Не мога да разбера как в медиите този скандал остава на N-ти план. Лески трябва незабавно да бъдат изхвърлени от всякакви международни години за няколко години,тези които вдигат плакатите - осъдени, а полицаите допуснали това - също да им се търси отговорност.

Това ли е мисията на спорта?!С тия нискочели особи, окупирали българския футбол и криминогенни олигофрени в агитките, нищо добро не ни чака!

то говедото си е говедо.не отива да гледа мач,а да сее простотия.с новите правила на фифа може и да ги издухат левски от турнирите.

Всичко това е свинщина!!!