Коментари - Данчев: Бербатов вече е играч на ”Фулъм” | Корнер.dir.bg
назад

Данчев: Бербатов вече е играч на ”Фулъм”

Димитър Бербатов официално е футболист на Фулъм. Новината съобщи за Гонг мениджърът на българина Емил Данчев.

Обратно в новината

Коментари - Данчев: Бербатов вече е играч на ”Фулъм” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 45

знаеш ли колко ми дреме на кого е играч... предполагам че и там ще търка скамейките... може и да е имал някакви дарби, но е лишен от всякакъв морал и етика, а това дразни всички, от треньори до съотборници... все пак футбола е колективна игра... и ако и там не се впише, няма да има накъде... може би цска...

+Съра го е казал днес,с две думи не става и чеп за зале от него като футболист-професионалист.А е дал за него 30млн и сега с кеф го маха от отбора дори и за 4млн.Кво е заключението...

Бях останал с впечатление че Острова не е подходящо място за изява на Бербо, защото не играели подходящия тип футбол за него. Така поне твърдяха неговите почитатели. Сега какво стана?

Защо не споменават основната причина-парите?Данчев трябва да бъде избран за финансов министър.Цар е на еврейските пазарлъци.

HaloFore

хейтъра си остава хейтър. сърди се на всички защото тай самия е неудачник. чети ! "Димитър Бербатов се съгласи на сериозно по-ниска заплата, за да подпише вчера с Фулъм, пише The Guardian по повод трансфера на българина."

Стига сте изливали злоба, нека Митко отново заиграе активно и с головете си пак да е гордостта на България. А вие, злобните и завистливи дребни човечета, ще си останете в калта и ще се озъртате да намерите друг обект за вашите храчки... Аман от недоказали се, нищо ненаправили за Родината ни изроди, които само плюят...

И с кое по точно те накара да се чувстваш горд?

не го мислете Бербатов-той най-добре знае кое е добро за него. Гледайте себе си и не берете чуоди грижи

Бербатов, Данчев, Казийски и Радо Стойчев са хора без достойство и чест, интересчии и не им пука каква вреда нанасят на България с държанието си на лъжливото овчарче, духовни мъжки проститутки които за пари са готови да продадат името България.

Ти си бачкай без пари. Тогава пък не знам какво достойнство ще имаш, пишман човече.

Разни Пурковци и Левскари да си затварят устите, тяхното мнение не е миродавно! Много добър избор на менаджера на Бербатаов.Каквото и да си говорим умните са си умни, те за това и имат!!!

сега фулъм, догодина миньор перник

Изглежда трябва да си много зле, за да избереш Фулъм пред Юве и Фиорентина. Нали едно от условията му беше отборът да е в Шампионска лига. Селянинът си остава завинаги селянин....Не знаех, че жените на футболистите решават в кой отбор да играят. Ех, българска алчност!

а гражданина коментира селянина.... каква ирония

Ама в Юве ще трябва да тренира и да се раздава във всяка тренировка,щото имат цели за постигане иначе отива на варианта,който беше в МЮ,резерва щото го мързи/или такъв му беше стила на игра ,както беше казал в едно интервю/.Та така му е екстра,няма високи цели/клуба/,ще си джитка като на мачле зад блока,ако му се дойграе прави един силен мач и после почивка и разходки по терените.В историята остават велики играчи не само с головете си ,а с поведение,характер, и др.А нашия не е от тия и затова ще си остане посредствен.

браво берба....успех....наи-ще обичам да гледам как ще играе срещу унаитед...толкова много се зарадвах, все 1 мен ще ме трансферират...успех...

Иес! Го Фулъм

но ще взима пари, а ти ще злобееш!

Да е здрав и ни радва с много голове! Сигурен съм, че ще съжаляват тия, които им се досвидяха пари, за да го имат в отбора си! Много голове - искам да им разкове защитата на МанЮ, когато играят с Фулъм

Който си купува апартаменти в Лондон, така е.. :D

Всички сте глупаци, които само и единствено знаете да плюете ! Като не ви харесва, ходете и играйте , където ви харесва....никой не ви спира. Успех !

бербатов е смешник като личност,щом жена му казва тои куде да играе.нищо мужко.нали искаше шампионска лига?с фулхам до 3 круг на фа цуп,това ще му е успеха.лека пенсия берба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Естествено ще вземе участие в събота-на пейката!Тия двамата с Данчев такива г....ве за пари са отворили че ми се струва че скоро Бербатов ще бъде картотекиран в Ботев Вр.

BRAVO!

Този некадърен манекен и в ФК "Скрита Сила" Мъдрево не биха го взели!!!

обърка го с баща ти май? я прочети пак къде и за колко пари го вземат....

Що? Мен пък ме кефи, че си остана в Англия. И във Фулъм ще му е добре. Редовно ще си играе и няма да има проблеми. Много добре си постъпи момчето.

Kalin

Не си прав -за мен е най успелия български футболист в последните 10 години-просто Фулам е....смешен отбор за него след Манчестер.А това ще му е последния отбор преди да напусна големия футбол.По добре да беше избрал Ювентус поне е име от световна величина и като история и като настояще.С какво ще го запомнят сега?

Интелигентно решение на интелигентен играч и мъж. Берба е име с авторитет и биография на Острова, ще го потвърди и във Фулъм. В калчото никой българин не е прокопсал, че и бразилец - питайте Стоичков защо? Англия е родината на футбола, Италия - на мафията. Лондон е световен център, Флоренция - локална провинция. Успех, Митко!

+1 ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА НА НЕГРАМОТНИТЕ!

Може да окача обувките на стената...това му беше...догодина ЦСКА и сбогом...

Правилен избор на интелигентен футболист и мъж. Берба е име на острова, ще го докаже и във Фулъм. В калчото никой българин не е прокопсал, бразилец също. Англия е родината на футбола, не Италия. Нерде Лондон, нерде Флоренция!

Успех, а за хейтърите ... те си знаят

Не сте прави. Това е най-добрия избор за него. Остава си в Англия, там се е установил, има апартамент в Лондон, имение в Манчестър, жена му е там, детето му учи там, всичко му е там. На 31 години е, все пак мисли вече как да си нареди живота занапред. Ена Италия всичко му обърква, трябва да учи нов език за него, трябва да се доказва и да свиква с шампионата. В Англия знаят кой е Бербатов, а Мартин Йол няма да го остави и минута на скамейката, трябва да сте сигурни в това. Освен това ще има мотивация да ги дупчи редовно тия от Юнайтед, за дето го преебаха така :) Фулъм е отбор с традиции и този сезон ще атакува Лига Европа на 100%. Успех Мите!!!

Ицо, откъде толкова злоба ! Да постигнем колкото него пък тогава да критикуваме.

Фулъм- Шампион!

Вместо да одумваме, нека да подкрепим най-добрия български футболист! Той най-добре си знае. И да сбърка, трябва ливеднага да го оплюваме? Успех на Бебратов! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kalin

Жалко грешен избор прави не знам кой и защо го е подвел.

Кой го е подвел.Жена му англичанка. Решението на един посредствен футболист е правилно. На 32 няма за къде да се връткаш. Установяваш се някъде за постоянно.Лондон е пълен с българи.Сигурно има причина. Трябва и за децата да мисли. Маневрите му обаче не са коректни.По български.

заслужава си напално името "бербатов", защото саздава само бербат.. ако стапи в италiя ще го линчуват. ди митре, балгарската поговорка"лакомо дупе крав сере" важи напално за тебе. нито си звезда, нито си млад, нито си умен.

Ицо, Първо се научи да пишеш на български и после давай акъл на другите :)

Ицо,а ти си идиот.Ако беше за пари щеше да е в Ювентус,където заплатата му щеше да е по голяма.Освен, че си идиот си и неграмотен

Кой знае най-добре на него дали му е добре или зле.....!! Той решава ,значи това е желанието му !!! При избор нали ти е ясно, че точно това правиш - избираш......а за парите - колко хора предрекоха, че ще си стои в МЮ от "лакомия".....е, значи той направи точно обратното за по-малко пари.....е, къде е тогава лакомията.....? А всеки нормално мислещ човек със семейство би го подкрепил в това му решение, някой замисля ли се какво струва на едно семейство такова преместване, да не говорим пък за друга държава....така че много логично си действа човека...а италианците-какво има да говорим,това е на фаза преговори,той не е подписал с никой клуб ,какъв е проблема...има правото значи на своя избор между всички кандидати, нали....:)

Дано там пейките да са по-хубави

Е, там ще рита де.