Матеус с разкрития за ”авантюрата” си в България

"Българският футболист няма желание за нищо. Той не познава манталитета на победител", заявява в наскоро излязлата си биография Лотар Матеус.

Обратно в новината

Коментари - Матеус с разкрития за ”авантюрата” си в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бьлгария няма футболисти..доброто е навьн.Това което могат футболистите е да пробират момичетата и колите си но са пьлни некадьрници..от кьдето идва и нищожното им самочувствие..Простотия както навсякьде!А що се отнася до Стоичков ..пак бьлгарската злоб..Даде лице на Бьлгария!

Възможно е голяма част от това, което казва Матеус да е истина!Проблемът обаче е в това ,че Матеус иска да прикрие слабостите си като треньор/завършен некадърник/ и човек/само мацки са му в главата/ с недостатъците на другите!В добавка - пълна липса на самокритичност !Като заключение- на кривата ракета ,космоса и пречи!

Да вярно е че Матеус е гола вода като треньор обаче и Михаилов се е насрал до ушите и като хитлерист се е окопал в БФС-то и мърдане няма!

"Българският футболист няма желание за нищо. Той не познава манталитета на победител" Като треньор и човек Лотар е пълен боклук! Нещо като наш Стоичков в немски вариант. Почти всички национали играят навън и се представят от добре до отлично. Защото ги ръководят истински треньори, а не посерковци като тия двамата с огромни усти и никакви способности. И двамата ги гонят за укриване на данъци - каква е разликата м/у това и черното тото?! Колко дни е работил или дори само прекарал в България, докато му плащаха по 50000 евро месечно? Както казва народът - Хем посрано, хем голямо.

Ей турски боклук първо се научи да пишеш, а после описвай майка си и баща си.

даа, добре ни е изтипосал и лошото е ,че има много истина в писанията му. слаб треньор беше, но явно е наблюдателен и отмъстителен.за какво им беше този бръмбар в мравуняка-може би за да си измият ръцете с него пред обществото.няма да е лошо пияната перука да се заеме по-сериозно с задълженията си.

Типичното некадърно и квичащо немско прасе, на което някой друг е виновен за некадърността му и типичните местни нещастници, които с радост ядат лайната му.

Историята му сигурно е вярна, но това не го прави по-малко некадърен треньор. Не че нещо, ама ние свършихме последни в групата! Как очаква да не го уволнят при условие, че и играехме трагично? Любо е при същите условия, ама е измислил как да стъпи на вратовете на играчите, които са почти същите, и да придаде стил на отбора. Матеус е бил голям играч, ама като треньор си е баш на нивото на БФС.

Да вярваме,че чичовото ще реагира своевремено като германец срещу собственика на федерацията.

"Матиас Замер ми предоставя безвъзмездно концепцията на немската федерация" Това е все едно някой инженер да каже "Шефе, взех проект готов от друг инженер че не мога да го направа сам"

Това е пряко доказателство, че "перуци" е намесен в черното тото. Много силно настоял за срещата с Естония. Ако и сега прокуратура и следствие не се задействат, то жалко за всички досегашни опити в тази посока.

Мениджър на който подчинените (в сл. футболистите) са му виновни за неуспеха е слаб лидер и слаб мениджър. Не съм го казал аз а много опитни люде в книгите си. Това правило е А,Б,В-то на мениджмънта.

Смятам, че по-голямата част от историята му е вярна! Може даже и цялата!

Замествате "футболист" с "българин" и "БФС" с "РБ" и получавате една по-глобална и реална представа за нещата.

Много точно го е казал немецът!!!

Истината е че матеус, където отиде там се окъка. А сега се опитва да си изчисти имиджа като плюе и обвинява. Този Баварски цървул не трябваше да идва в България. Любо Пенев има същите играяи, същия президент и вижте какво прави. Така че този да ходи да преследва разните манекенки и проститутки, нещо в което го бива а не да си отвара устата. 50 000 евро заплата дадени на вятъра.

ТОВА Е САМАТА ИСТИНА КОЯТО ВИ КАЗВА МАТЕУС.ТУКА ИМА ЕДНА ЧАВКА КАЗВА СЕ-USER-ДА ПРОЧЕТЕ КОМЕНТАРА И ТОГАВА ДА МЕ НАРИЧА "ЦЪРВУЛ"АМА МАЙЧЕ ТИ -USER-ЩЕ СИ"ЦЪРВУЛА ОТ БГ.

Това е потресаваща статия за нещата, които се случват в българският футбол. Показна човека, който е начело колко посредствен и простоват е, как урежда нагласени мачове, как не си държи на думата. Стигнахме дъното. Боби върви си, нищо не става от теб. ТИ СИ СРАМ ЗА българия

Не се учудвам