Писториус бил дрогиран по време на убийството?

Шесткратният параолимпийски шампион Оскар Писториус, който бе обвинен в убийство на своята приятелка Рева Стенкамп в ранните часове на Свети Валентин, може би е бил дрогиран по време на убийството и си е помагал с бата за крикет.

Обратно в новината

Коментари - Писториус бил дрогиран по време на убийството? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът е известен , има голям принос към човечеството и затова всеки ден новина за него.

Абе бил не бил, утрепа я и това е! Отиде си тва хубаво дете! Са тоа пич и с двата крака е в панделата. То кви два крака, като той и крака няма... Абе осрана работа!

хич не ми е жал за тази шантонерка, жал ми е за момчето, което заради нея ще погуби за втори пат живота си, а кучката каквото тарсила, това и намерила.

интересно какво друго освен пари е тарсила тази млада и хубава жена с този инвалид?не го оправдавам, но напално го разбирам. на мен ми е дошло до гушата от жени исползувачки и затова вече плащам само на проститутки. излиза много по евтино и е много по спокоино. иначе всички жени проституират, но проститутките са наи почтени, защото не го крият. много пати са ми завирали лаината от жени, но сам бил сас разсадака си и не сам посягал, вапреки, че са си го заслужавали.не оправдавам оскар, но момчето просто не е могло да се ударжи. кои знае каква мрасница е била прятелката му модел.

Много си неграмотен, ама много! Всъщност, какво пък искам от 12 годишен, пъпчив селяндур?!?

Точно така е станало, тоя се е надрусал и я е очистил. Жалко за момичето.

браво иванов! ама как го разнищи само.от раз! ;-)

Не мислиш ли, че е малко прекалено да застреля крадец/жена си с четири патрона, той направо я е разпердушинил.

браво иванов! ама как го разнищи само.от раз! ;-)