Гаджето на Роналдо не сряза екип на Меси (видео)

Независимо от това, че е обвързана с Роналдо руският топ модел Ирина Шейк удържа и не се подаде на провокацията на гръцки журналист, който й предложи да нареже екип на Меси.

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на Роналдо не сряза екип на Меси (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците освен че са мързеливи и задлъжняли са и много тъпи парчета ...

аз съм по-голям фен на Меси, но и Кристиано е изключително голям като човек, това винаги остава на заден план, заради тръшканията му, стойките и арогантността, но съм гледал интервюта с деца, в които участва, как общува с децата, как общува с феновете (за омразния от мен Реал Мадрид), фенове, които той не познава .. и с ръка на сърцето мога да кажа, е голям пич е, много добър човек, а Меси си е феноменален играч и е много голяма личност, никой не бива да си позволява да им къса фланелките, това са двамата най-големи в момента и няма две мнения по въпроса.

Да добавя че момичето на тази снимка има общи неща с Анджелина Джули като скули устни излъчване ... Така че за коментара на "ЕБАСИ" - много просташко изказване на човек без никакъв вкус и стил :-)

dirddd@

На Анджелина какво й жули, че нещо не разбрах?

Много правилно е постъпило момичето. Красива е и умна. Трябва да се уважава честния успех независимо на кой. Фактите са си факти. Това че си ляга с единия не може да бъде причина да мрази и да не уважава човек който нищо лошо не и е направил. Аз съм жена и харесвам Роналдо физически, но за мен Меси е един много добър човек като личност, не само като спортист. Приятен ден.

Този коментар ти прави чест ! В повечето случаи журналистите са тези, които измислят някакви драми и провокират простащината в известните, за да си продават скапаните списания. Едва ли самите Меси и Роналдо се мразят - по-скоро уважение и професионално отношение към работата ! Гледах наскоро интервю с Роналдо по CNN - нищо общо с образа от терена, дадоха му личният живот - съвсем нормален човек. Явно това е част от политиката на клубовете - да насъскват феновете на единият срещу феновете другият ! Гадно, но факт !

селяндурката от степите, и с тези типично азиатски скули и туртеста мутра....Но кой ти ги гледа, като задълбае на дълбоко из дълбините. А нали тоя мухъл бил пращал ЕсЕмЕс-и на някаква тъпа блондинка уж, какво стана, ще има ли женски бой или да си ходим?

Отивай си към степите.

Момичето е хубаво и няма нужда от комплексарски изказвания. Освен това, заслужава поздравления за реакцията да не среже фланелката на най-добрия футболист за всички времена, пък бил и той първи конкурент на не по-малко талантливия Роналдо.

че тия са най-убавите бе, брато, или си .ей или с 18 диоптър