Сираков: Тези съдии за какво са, да си бъркат в носа ли?

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков остана доволен от показаното от неговия отбор при равенството 1:1 срещу "Литекс".

Обратно в новината

Коментари - Сираков: Тези съдии за какво са, да си бъркат в носа ли? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скривай се лигльо! Интересно е мнението на другия лигльо за дузпата - на илияна. Как така още не се е изказала! сираков просто почна да я кара както си знае - дузпи за лефски до дупка. Само че зад Подуене тези номера не минават!

наско, евала за гола срещу италя обаче сега нещо недовиждаш! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дааа, една дузпа, викаш, не стига! Поклон пред такава наглост.

Като е дадена една дузпа - стига, ако ще и на борба или кеч да го обърнат? Това не е най-удачният "отговор" на казаното от Сираков! Друго по-адекватно изказване може и да подкрепя.

Като е Левски да не се свири по правилата ли, за да не обвинят съдиите в пристрастност? Дузпа имаше и в двете истуации, а защо нямаше червен картон в поне едната, когато се свири дузпата, по правилник, ако е последен в защита не се ли дава точно това? В крайна сметка нарушенията трябва да се свирят, когато ги има.

Ами вижте, трябва да се свири 1:1 съгласен съм с вас. Но вие много яростно хулихте съдията, който изгони вашия негър на Ботев Левски 2:1 в първия кръг. И то не заради друго, а защото развалил мача. Примери мога да ви давам хиляди когато са ощетили някой отбор срещу любимия ви Левски. За това е прието съдийството във футбола да е балансирано и да се правят компромиси.