Гришо отпадна в първия кръг на ”US Open”

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в първия кръг на Откритото първенство на САЩ, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гришо отпадна в първия кръг на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази тяхна връзка става наистина цирк. трябва да не се занимава с жени, ако иска да успее. ако нe, тя ще го води за носа и дотам ще е. после цял живот ще е депресивен, че си провалил кариерата.

Какво толкова сте се заяли с рускинята, другите тенисисти нямат ли приятелки? Истината е, че гришката толкова си може. Цялата класация е пълна с тенисисти, които не достигат до топ еди колко си.

ами рускинята го използва за догситър, а пък тя изобщо не играе. отишла е до ню иорк, само за да го кара да и разхожда кучето, как няма да има негативно вляние. като добавим, че и всички други тенисисти сигурно му се присмиват за това.

ГРИГОРЕ ЗА СЕТЕН ПЪТ НАКАЛЯ ГАЩИТЕ И О Т ТЕБ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО

ГРИШЕ НЕ СТРУВА. Само го бият вляво и вдясно. ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ШАМПИОн, няма духа на шампиона, намя тази настървеност за победа, каквато я има при Надал например. Жалко че силите на България са само да имат играч в топ 50, нищо повече. На тези години ако е можел вече щял е да го постигне. Той направи каквото можа, толкова може, сего ще почва да върви само надолу. Кубрат Пулев е наистина шампионр а Гришо е средняшки спортист, хвалят го само защото нямаме никакви добри тенисисти. Това е истината.

Ако Гришо не прекрати връзката си с ЛАМЯТА, ще продължи да губи. Това показват резултатите. Играе добре, но бързо се уморява. Сещате се защо.

гришо явно чака кога ще се откажат по-старите та да мине в челната двайсетица- явно с печелене на турнири няма да стане. ще ни е вечната надежда, но и дотук все пак е с най-доброто класиране наш тенисист.

На който не му върви в спорта му върви в леглото! Давай нашия и пори лелята имаш още някоя друга година под прожекторите на кортовете, после си под прожекторите на чалготеките...

Ако Маша се пенсионира от тениса и дотогава Гришо не прогресира, тя ще му бие шута - някой трябва да храни семейството и ако Гришо не може ще е излишен

деер

За последната година е изкарал над 700 хил. долара. Това са и много и малко пари. Като не му харесва ще се откаже и ще дойде да храни 240 проститутки в парламента и още толкова в министерски съвет и в президентството. ........ Кой го подиграва да каже с какво е 25 в света!!!!!!! ......Само хейтърите завиждат и се подмазват на проститутките във властта!!!

Маша е милионерка и не и пука толкова за парите, но и трябва жребец. Ако тръпката се изгуби това може да е единствената причина да го изрита, а не парите.

ще го изрита като тои и направи бебе. ама връзката им няма да продължи, тои и как ли с тази ламя. никои друг спортист няма да я търпи, нито пък ще се остави да бъде унижаван да и разхожда гнусното кучище

Физическата подготовка на безспорно талантливия Гришо е на ниско ниво. Това не му дава необходимата мощ при разиграванията, а при 5 сетов мач той е небоеспособен в последния.

Абсолютно.Но тъпите хейтъри които не са гледали един негов мач говорят без да знаят.Гришо още е зелен,няма достатъчна физ подготовка и не разчита толкова добре някой ситуации.Ако подобри тези аспекти в играта си,спокойно може да прогресира до топ 15-20.

не точно така. някаква рускиня да те лашка да и разхождаш кучето също оказва влияние

Здраве да е - има и такива дни, когато не върви! Не е хубаво, но се случва. Да стигнеш там, където е Гришо тръгвайки от порутена България и без да сме имали традиции и да сме сила в тениса си е постижение

dirddd@

Явно се е ориентирал към парите човека, хубавото е, че поне приятелката му не е средностатистическа селска фолк певачка :)

Гришо върти любов с Марчето, а тя пък въобще не стартира в турнира и явно му е изпила соса.

Kalin

Правиме винаги една и съща грешка.И при тениса с Григор и при бокса с Кубрат.Опитваме се слагаме каруцата пред коня.рибата в водата а ние вече тигана извадили и я опържили.Ми и двамата още не са готови за нещо по голямо.дано станат но....още е далечен мираж.

Ще станат, ама друг път. Особено тенисистчето.

Kalin

Ако питаш мен по вероятно е тенесисчето.И е по млад и.......

е гати таланта.waste of space.

Нещо не разбрах добре... Дали е вярно, че за по-малко от 2 часа е заработил 32 хиляди долара, след което се е изнесъл при любимата?!

Язък. Следвашия тираж.

ГРИГОР КАКТО ВИНАГИ НЕ МИНА ПЪРВИЯТ КРЪГ,НЕ ЗНАМ ЗАЩО БЯХТЕ ПИСАЛИ ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕНАДАТА НА ТУРНИРА.ТОЙ УВЕРЕНО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА БОЖИНОВ

И в предния турнир, когато трябваше да играе с Надал, някой се беше изцепил, че щял да отнесе "испанчето". Видя се кой кого отнесе. Това "испанче" и компания от големия тенис на възрастта на григорий бяха шампиони.