Стоичков: Рибери заслужава ”Златната топка”

Христо Стоичков заяви в интервю за радио "Монте Карло Спорт", че Франк Рибери заслужава "Златната топка" за най-добър футболист на 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков: Рибери заслужава ”Златната топка” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕРВЕНА КУРВА. ЩО ЛИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН???!!!!!!!!!!

да има по света още някои неразбрал, че това човекоподобно недоразумение на снимката е един карикатурен мингянин, които е срам не само за родината ни, но и за цялата човешка раса. българия има сериозен проблем - българите въздигат в култ и пример за мъжкарство едни наи-обикновени страхливи, лъжливи и повратливи пут*ки като стоичков, борисов, мутрите, борците, щангистите, хаидутите и всякаква карикатурна номадска паплач. с такива жалки образци на подражание тази територия е обречена завинаги.

Няма такава фурнаджийска лопата като Ицо.Достатъчно е човек да му прочете интервютата от последните 5 дни.Жалък е просто.

Винаги се получава така: най големият футболист на терена- извън него си е обикновен ТЪП ГЪЗ !

Ицо, голям си, но се вижда, че си пристрастен в този случай. Златната топка е за Кристиано Роналдо тази година, всичко друго би било абсурдно и нечестно, с оглед показаното от двамата през последната година.

Стоичков е голям! А който очаква от него интелигентни умозаключения, да ми посочи интелигентен спортист. И Роналдо говори глупости, и Меси укрива данъци...

Според Стоичков Роналдо не заслужава златната топка, защото е футболист на Реал. Тоя местен идиот мрази Реал и Левски с първичната омраза на неандерталец.

Ицооо, голям цървул си. Винаги когато си отвориш устата, казваш някоя глупост. За Меси разбирам, нали е от любимата ти БарЦелона, но да говориш за Рибери, че класирал Франция, а да не виждаш къде по голямата заслуга на Роналдо, си е пристрастност. Не Рибери, а съдията класира франсетата.

Явно считаш да класираш отбора си за световно първенство за невероятен успех. Логиката на Стоичков е, че Рибери е играч на Байерх Мюнхен. Байерн спечели ШЛ, Първенството и купата на Германия. Роналдо играе в Реал Мадрид. Реал не спечели нито една купа през изминалия сезон.