България попадна в четвърта урна за Евро 2016

Българският национален отбор по футбол попадна в четвърта урна преди жребия за квалификациите за Европейското първенство през 2016.

Обратно в новината

Коментари - България попадна в четвърта урна за Евро 2016 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторите отбори не играят бараж.Първият и вторият се класират се директно.Третите са на бараж.Така ,че може този път и да се класираме.

А Гърция що чини в 1-ва урна?

Дано се паднем в една група с Андора,Сан Марино,Гибралтар,Лихтенщайн и мисля, че ще имаме шанс да се класираме.

Нашите чалгари ще ядат ли пак папура още в групата? Арменците как викаха :"цигани,цигани".Що ли?

В четвърта урна ,на четвърто място в групата!

Дано се паднем да играем с най-силните отбори! Така ако не ги хване срам наще и не се откажат от футбола, може да вземат да научат нещо!

brodsci

Надявам се на тези, за да имаме шанс Испания или Германия Швеция или Украйна Румъния или Сърбия България Македония или Кипър Казахстан или Гибралтар

"което означава, че тези отбори няма как да бъдат наши съперници" И кой идиот стигна до това гениално прозрение?

Във всяка група се събира по един отбор от всяка от шестте урни (изключение е само една група, с пет отбора). Айде сега, да ти го обясня като за теб: След като в нашата група, според правилника, има един отбор от първа урна, един отбор от втора урна, един отбор от трета урна, ЕДИН отбор от четвърта урна (НАШИЯТ!!!), един отбор от пета урна, и един отбор от шеста урна, възможно ли е според теб в тази група да има друг някой отбор от четвърта урна, освен НАШИЯ? Изясни ли ти се сега поне малко, многознайко???

А ако все пак си решил да иронизираш, не си намерил правилното място - журналистът е длъжен да подчертае това.

Няма страшно,даже и във 7 ма урна да ни сложат. Чичовото е велик сега като му вдигнаха заплатата вече ще сме шампиони. Миналите квалификации бихме 2 пъти Малта и ведъж Армения, сега с големите заплати ще мачкаме наред.

за класиране е : Холандия, унгария, Словакия, БЪЛГАРИЯ, Исладния,Люксембург и чак тогава имаме шанс 50:50!

Люкесмбурх отдавна не е онази боксова крша, която беше! В последните квалификации събраха 4 точки с една победа и един равен, и в повечето мачове озориха здраво останалите отбори, включително и Португалия. За да сме спокойни за аутсайдера, той трябва да е Андора или Сан Марино.

И как ще бием лалетата в тая група? :)))))) НИКАК. В нааааай-добрия случай да заемем второ място в групата. Макар че Унгария и Словакия никак не са за подценяване. Но дори и втори на баража като ни се падне някой силен и бай бай европейско.

Тиквениците пак не могат да препишат правилно. Изпуснали са Босна и Херцеговина от първа урна.

пак ще гледаме Еврото през крив макарон

....защото ,ако бяхме в първа урна,щяхме да гледаме през прав макарон ли....?