”Гинган” отне мечтите на ”Монако” за трофей

"Гинган" шокира "Монако" в полуфинала за Купата на Франция.

Обратно в новината

Коментари - ”Гинган” отне мечтите на ”Монако” за трофей | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешката е на треньора,който извади Митко много рано и лиши отбора от сигурна победа...!?аньо

Няма такъв тъпак като Раниери. Откакто гледам Монако/като всички от февруари насам/ на няколко пъти му се чудя на избрания състав, тактиката, разположението на играчите и смените. Интересно как ще обясни на руснаците, че след гола върна Бербатов да играе като полузащитник, не смени нито един от головодниците Караско и Жермен, а не пусна в атака Б. заедно с Ривиер, след като в единственото им партньорство в предния мач за купата победиха с 6:0.

Не Гингам а Раниери отне мечтите и титлата на Монако, глупав ход защо вадиш най добрия си играч в мача??? гледах го на англииски линк и комментаторите недоумяваха защо бе сменен Бербатов ??? Този мениджър никога не е печелил нищо в кариерата си май, но с оглед на странните му ходове не веднъж ми е ясно защо... не мисля че Бербатов трябва да остава в този отбор...

Може би не трябваше да вади Митко, все пак той реализира гола, можеше да вкара още, ама тренерът решава. Лошото е, че оттук нататък титулярното място на Бербатов е под въпрос. Дано не съм прав.

са тея пичове от Монако. Хем искат титла, хем държат Берба в отбора.

ocmpuemo@

Чисто треньорска загуба.

То пък без Бербатов като им тръгна играта маааа та чак цял мач.

Някой да припомни кога Раниери е печелил трофей с отбор??? Така че - нормално е Монако да отпадне.

Разбира се, че не се слагат кавички, дори и на имената на футболните отбори - вижте в Спортал, Гонг....... А и Гингам се пише с М, а не с Н!!!

какъв е този арабски футболен отбор в първенството на франция? а бер батов е гола вода.

Само не разбрах защо монегаск е в кавички. Все едно да пишете репортаж за мач между Лудогорец и Байерн (например) и да напишете: Еди си кой разписа за "българите". Монагаск е националността на хората от Монако. Ако си от там си монагаск, както ако си от България си българин. Не се слагат кавички!