Григор Димитров загуби от Ферер в Монте Карло

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" в Монте Карло.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров загуби от Ферер в Монте Карло | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо,да си жив и здрав!Ще дойде пак твоят ден.

Ферер е като машина за връщане на топки. Много е трудно да го победиш с игра от основната линия. Може би просто Григор не избра правилната тактика за мача. Федерер например когато играе с испанеца здраво го измъчва със сечени сервиси по диагонала и по-често излизане на мрежата, никога не разчита на надиграване от дъното на корта. Надявам се Гришо да се представи по - добре на турнира в Букурещ и да натрупа увереност преди другите важни турнири на червено

чета и не вярвам на очите си! ГРИГОР Е НАЙ-ДОБРИЯ тенесист в БЪЛГАРИЯ АЛОООООО казах наи-добрия прави рекорд след рекорд вие сте пълни идиоти незнам просто даже и идиоти не сте изливате си негативната енергия не където трябва за мача мога само да кажа че това е спорт има губещи и спечелили сега нашето момче загуби но утре знам че ще стане номер 1 !!! МАЧКАЙ ГРИШО НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ !!! а за вас ламерчета един поздрав --- СТАВАЙ И СА МАХАЙ !!!

Без загуби не може , особенно от такъв съперник . Успех в Букурещ , Гришо ! Бъдещето е твое : )

Ееех григоре все нещичко не ти достига.а бе реално той си е за между топ 20-30 . Едва ли ще прогресира много

Не знам защо толкова възхваляват Григор, като го гледам за 20-30 пореден мач и мога да кажа, че е ужасно слаб. Да, иска ми се да е номер 1 или поне в топ 10, но по-важното е просто да играе добре, което за момента е непостижимо. Има някакви проблясъци, но като цяло е трагедия. Играе видимо без мотивация, без емоции, без нищо. Днес примерно срещу Ферер сам се закопа. Много непредизвикани грешки, слаб сервиз, кофти посрещане и опонента му надали се е надявал на такъв подарък. Той пак извади късмет че би вчера, само защото онзи се умори да вика като някоя госпожичка.

Нищо,ново!

Еее, егаси.

Ферер е топ играч и не е никак срамно да падне от него. Факта , че си осигурява срещи с тенесисти от топ 10 е многозначителен. Браво Гришо!!!

За съжаление много не му достигна срещу 6-тия. Това им е лошото на шлемове и мастърси, че играят и силни. Дано успее да вземе 250 точки в Букурещ. Там много силни няма.

Logan

нещо не те разбрах, нали това е идеята? И той да влезне в топ 10 и да играе с/у такива, така ще стане голям. Няма файда да играе с посредствени тенисисти, на слаби турнири

Чисто статистически. 250точки от Букурещ( дай Боже ) са повече от 90точки от мастърс. А и финансово: 77х са повече от 35х Не му броя парите де. А дано в Мадрид след 2 седмици да му се случи поток с по-слабички.