Райън Гигс временно ще води ”Юнайтед”

Легендата Райън Гигс е новият временен мениджър на "Манчестър Юнайтед" след уволнението на Дейвид Мойс, обявиха официално от английския шампион.

Обратно в новината

Коментари - Райън Гигс временно ще води ”Юнайтед” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той заслужава да е следващият, Фергюсън за клуба - Райън Гигс!

Сега Всички разбират защо Бербатов не се задържа в Манчестър Юнайтед ,... Явно Пияния Сърски нос отдавна не беше тартор на милионерската съблекалня ..... а техничарството на Бербатов беше инитилигентна заплаха за Гигс-ъ :)))

ocmpuemo@

Временно, временно, колко да е временно?!

По-добре да вземат Гонзо!

Това е поредния бушон от дългата поредица бушони, които има да горят години напред.

Според мен това е грешка.До вчера са си бъркали по дупките в съблекалнята,сега изведнъж им ставаш шеф.Няма да има нужния респект.Колкото и голям футблист и личност да е.

Ей, Богу, откраднаха ни идеята с Топчо!

Тоя дето на*ба жената на брат си ли? Само с такива ветерани няма да стане нещо.

А тя, жената на брат му, много ли се е дърпала и съпротивлявала? Хайде стига, като не знаем кой е бил инициатор, и кой кого е съблазнил, по-добре да не коментираме. Пък и Гигс не и е счупил ръката, нали?

Не е трябвало да я съблазнява, нито да се поддава на съблазънта.

Това е СЪР Райън Гигс, които може, ако желае да опъне Елизабет Втора, в понеделник, под Биг Бен, облечена в розово костюмче, другарю Иванов :)

Уелския селяндур може да опъне само жената на брат си.сър,мър,няма и минута на европейски или световни финали,само може да го бара гол на ИЦо,дон диего,зизу,тоти,джиджи буфон,меси или кр7,да не споменаваме шави,рамос,иниеста,икер -световни и европейски шампиони