Мойс с открито писмо до феновете на ”Юнайтед”

Шотландецът Дейвид Мойс, който беше уволнен от "Манчестър Юнайтед", разпространи открито писмо до медиите и феновете на английските шампиони.

Обратно в новината

Коментари - Мойс с открито писмо до феновете на ”Юнайтед” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично по етикета... Издъних се, но не падам духом... Наслушах се на това през последните 11 години. Трябваше да го разкарат през есента, поне да има шанс да се спаси сезонът. Жалко за сезона и за отбора, надявам се на по-добро през следващия...

МЮ не училище! Всеки не може да е треньор там! Бегай в Б група!

Те затова всички треньори от А групата се отказаха да водят МЮ, независимо от заплатата. Дано поне ван Гаал кандиса, и без това е пред пенсия.

Като си голям фен на Юнайтед, я кажи Фергюсън от кога е треньор там и кога за първи път постига нещо значимо с клуба? Мойс да няма вълшебна пръчка. Още миналата година си пролича, че отбора е позчерпан. С тези играчи и Фергюсън щеше да е на същото ниво, а и имаше постоянно играчи в лазарета. Колкото и да му се иска на един фен неговия отбор да печели всяка година всяка купа няма как да се случва, има и такива моменти. Видя се, че сезона отиде по дяволите, така че трябваше да му дадат шанс да подготви отборо за на есен и тогава първите мачове щеше да си проличи има ли резултат от работата му или не.

Рой Кийн и Невил си го казаха в прав текст, че играчите му са го предали.

Умен човек е, знае какво говори. Но на този отбор му трябва друг тип треньор, не искам да обиждам феновете на Манчо!

не му трябва нов треньор, а повечко съдии

Тъп,посредствен треньор.Скъса ни нервите,а сега още говори.... Млъкни ,бе!

Закривай!