Бекенбауер критикува Гуардиола след загубата

Франц Бекенбауер за пореден път изказа несъгласие със стила, който налага Хосеп Гуардиола в "Байерн Мюнхен".

Обратно в новината

Коментари - Бекенбауер критикува Гуардиола след загубата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кайзерът е цялото ръководство на Байерн ще се каят затова, че докараха Гуардиола в Мюнхен! Трябваше да си оставят Юп Хайнкес и да не се влачат по модел за футбол, който вече е разгадан и развенчан!

Той и Мойс взе готов отбор, ама какво стана? Гуардиола е един от най-добрите треньори, а вие си злобейте колкото искате! Като не ви харесва, не го гледайте!

да обЕсня, какво е бг злобата, понеже повечето са фенчета на изпърдяните "английски" отборченца, в които има всичко друго, но не и англичани (затова са кавичките) - ни треньори, ни президенти, ни играчи, НО са на островчето и веселят затъпелите, алкохолизирани хулиганчета, ТА, понеже Пеп им го слага как и къде може последните години, на всичките (дали имало съдии, дали не, фактите са си факти, другото са за жълтите вестници и злобарите) и те леяха пяна, леяха и са им е паднало да плюят по него, ама да ви кажа, че ще ви опиня още много, млад е и има бъдеще, така че ни съ ядосвайти, щадете се ще е дълго и болезнено.

Гуардиола, може да е голям треньор, но за Байерн - НЕСТАВА!

Съгласен съм с Бекенбауер, владеенето на топката може да се става до момента на формиране на скоростна атака. Иначе самото владеене на топката, което само задържа топката, без да упражнява: - истрели към вратата, - разбърквания и други ситуации разкриващи възможности за гол, само протакват времето и нищо не се печели от него!

ПРАВ Е БЕКЕМБАУЕР ... ГУАРДИОЛА Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ , СЪЩО КАТО ДИМИТЪР ПЕНЕВ ... ИМАШЕ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ В БАРСА И ЗАТОВА СТАНА ШАМПИОН , ИНАЧЕ ИГРАЕХА МНОГО ПРОТИВЕН ФУТБОЛ С ТЕЗИ ХИЛЯДИ ПАСЧЕТА НА ПО 2 МЕТРА .

Споделям мнението, съгласен съм на 100%! Гуардиола е НИКАКЪВ треньор. Дадоха му готова Барса с Меси и Иниеста, където "тика-така" вървеше, до появата на Моуриньо, който я разгада и след като изгради силен Реал, направо я смаза. Сега и на другите треньори системата е ясна и лесно се преодолява. Димитър Пенев бе същата ливада, като треньор. Имаше добро поколение футболисти, които знаеха, как да играят. Преди мач Пената им казваше "вие си знаете, как да играете".

То и Манчестър Юнайтед и Тотнъм имат големи играчи ама като нямат треньор Евертън и Ливърпул ги смазаха тоя сезон... така че най важния човек в отбора си е треньора

Всъщност лозунга е-изгонете Гуардиола,спасете МанЮнайтед

Всъщност е:"Махнете Гуардиола, спасете Байерн":)

Да си го пазят дълги ходини... :))

Стига де злобари...не може ли да си гледате мача,да се наслаждавате на футбол от играчи от световна класа без значение от кой отбор са.Ами в спорта има и фактор,който се нарича спортно щастие.Можеше да бъде 3 на нула за Реал, а можеше да бъде и 1 на 1.Какво е виновен Гуардиола,че Гьотце не вкара от 5 метра сам срещу вратаря или Анджелоти,че същото направи и Роналдо.

Стил,глупости,това футболът си е късмет,Гьотце рита с другото пръстче и славим тика-така и нейния пророк Гуардиола

Пълен смях.Байерн бяха на прага на рекорд за максимум мачове без загуба и само 1 мач не им стигна.Вярно формата им падна,но то е защото си осигуриха титлата 10 или 12 кръга преди края.Освен това говорим за мач полу-финал в ШЛ.Извинявайте ама аз не знам Байерн да е абониран за титлата в ШЛ,за да се приема една минимална загуба от Реал като гост на полу-финал като нечувана трагедия.В крайна сметка нито един тим не е бил шампион две поредни години,а Байерн все още има напълно реални шансове за това.Така че изказването на Бекенбауер ми се струва малко като израз на завист и лична неприязън.

Руиз

Съгласен съм с Бекенбауер.

ехх този стил на Хайнкес.... нали и на Барса преди 2-3 години беше непобедим, но ге разгадаха. така ще стане и с този директен и бърз футбол. Сега Байерн прилича повече на Барса но с потенциал да играе и като стария Байерн. какво по -хубаво от това

Изгонете Гуардиола, спасете Байерн. Тоя смешник, скоро ще бъде разкрит що за треньор е. Една и съща тактика, никакви идеи, никаква способност да се променя, адаптира и да ползва силните страни на един отбор. Едно си знае, едно си бае, независимо колко прочетена книга е вече за всеки грамотен треньор. Барса бяха машина не заради него, а заради 2-3 супер таланта, които нямаха еквивалент като сработка - Шави, Иниеста + гения на Меси. И дори с тях Барса беше изчерпана като стил и всеки се научи как да ги бие. С тези 10000 безсмислени паса никого не могат да изненадат. Развали хубавия стил на Байерн тоя капут. Играеха бърз, агресивен, силов футбол, сега се превръщат в същата скучна никого безпомощност като Барса. И в крайна сметка играта не се брои на пасове и положения, а на голове!

МНОГО СИ ПРАВ ...

мда само, че ако си бяха вкарали положенията друго щеше да приказва

грешка... предполагам имаше предвид положението,защото беше само едно

dirddd@

Много е прав. А и да се радват, че Роналдо и Ди Мария опропастиха 2 голови възможности, та резултатът щеше да е 3:0 още през първото полувреме :)

Прав е Бекенбауер ! Това трябва да се проумее и от тъпаците от Барселона,аман от тези куси пасове ,като развален оверлог.Тази игра е противна и се радвам ,че Барса губи напоследък насякъде,макар да е любимият ми отбор.

То пък лудото тичане по терена сигурно е по-хубаво! Това е футбол, а не лека атлетика!