Разрешиха на Моуриньо да играе с резервите

Бордът на директорите на "Челси" разреши на мениджъра Жозе Моуриньо да пусне резервите в предстоящото гостуване на "Ливърпул".

Обратно в новината

Коментари - Разрешиха на Моуриньо да играе с резервите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за Челси, но Ливърпул трябва да играят за победа. Ливърпул трябва да играят, така че още след този мач да си осигурят Титлата в Англия.

ocmpuemo@

Познайте колко пари ще изкарат букитата при този анонс ;)

dirddd@

Хаха, сега ще напълни автобуса с резервите. Ама кой ще бяга напред, да пада за фалове пред наказателното поле на противника, ако Торес е на скамейката? :(

А защо не поискат от федерацията отлагане на мача? Ако там са англичани, все трябва да им е мила и Шампионската лига, защото е най-престижното клубно състезание

То да не е България :) Тук всичко е "нагодиго за наште" там е бизнес и сметки.

Щото Скай ТВ плаща 1 милиард ТВ права на година и от двата мача на Челси, този ще е с по-голям интерес. Да обяснявам ли още?

И каква директна битка за шампионата? Дори и да бият Ливърпул, не могат да ги изпреварят нито тях, нито Манчестър Сити. Само ще направят Сити шампион (ако се справят с Евертън).

Изгони най-добрият си играч Мата, сега не му достигат играчи. В Реал закова Касияс-емблемата на кралския тим на резервната скамейка. Мижитурка, представящ се за "велик", не съм гледал негов мач в който Челси да поведе с два-три гола.

Вземи гледай повече и тогава пиши по форумите

а, ти като гледаш какво видя. нормално ли беше да загуби от базел по начина , който загуби и продължи напред. нормално ли беше да загуби от мижави тимове като астон вила, кристал палас, който за два месеца нямаше отбелязан гол и трябваше джон тери да им отбележи. челси е отбор, който изпира мръсните пари на руската мафия, а който им харесва да го подкрепят.

дано ти го нацепи и Атлетико, най-мразя вечните сметкаджии

А на Реал не искаш ли да им го нацепят? Те направо си отложиха мача.

не направят промяна, в което се съмнявам, Атлетико играе решаващ мач за титлата срещу Валенсия в неделя, три дни преди мача с Челси. С какво му е по-различна ситуацията на Мохриню, борбата трябва да е, докато има теоретичен шанс, всичко се случва.