Томов: ЦСКА пуска втора емисия акции

ЦСКА ще пусне втора кампания с продажба на акции, съобщи Александър Томов на пресконференция на босовете на клуба след края на сезона.

Обратно в новината

Коментари - Томов: ЦСКА пуска втора емисия акции | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега го чух. ЦСКА ВУРСТ. Приличат си с онова нещо от евровизия. Лика прилика. Жени с бради.

Няма да се откаже докато не вземе някой лев (явно ще трябва да се примири с по-малко от това което е очаквал).Вариант едно-емисията е успешна,Лупи взима парите и дружеството фалира до една година или просто акциите се обезценяват три пъти и Лупи прибира разликата.Вариант две-емисията е неуспешна и от ЦСКА си тръгва Лупи,а след него си обира крушите и Тройчо и отива да работи в Судан.

Искам да попитам тези 5600 човека дето са дали парите си без връщане , в неделя ще отидат да гласуват ли понеже са повярвали пак на някой тази наша България няма да се оправи никога докато има такива наивници !!!!!

не, докъто е пълно с обезверени умници като тебе, ще е зле, но нищо ние идеалистите винаги и във всички общества сме били по-малко, но пак сме успявали

БРАВО ЛУПИ!! НЕ ВЯРВАМ ДА НАМЕРИШ ПОВЕЧЕ БАЛАМУРНЯЦИ, ДА ИМ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ, БЕЗ ВРЪЩАНЕ!!

Изненадан съм от огромния брой хора , рискували да дадът пари на Лупи. Не съм иненадан от провала на кампанията, защото да се довериш на доказан мошенник е многооо глупаво.

Където е минал Томов, трева не никне. Справка - Кремиковци АД. Бог да е на помощ на ЦСКА.

Драги левскари, вие които съблякохте фланелката на един доказал се треньор, правите опити да маскарите един човек, който единствен се опитва да спаси ЦСКА. Аз зная какво целите с вашите изказвания, но кажете кой е достойния човек, спасяващ ЦСКА. Много добре се видя кои са "достойните" бивши играчи на ЦСКА, пробили благодариние на тази марка по Европейските клубове. Не им прави чест, че се стискат да отделят част от милионите си за спасяването на ЦСКА. А вие драги привърженици на ЦСКА, извън Столицата (чух, че 80 % от привържениците на ЦСКА, закупили акции са от Столицата) какво правите?. Питам - какви са онези транспаранти на привърженици на ЦСКА от Провинцията? Тези привърженици искат ли да го има ЦСКА, или само симпатизират? Ако е само второто, нека си стоят там от където са и да си скандират името на селския отбор.

sps_hrsf@abv.bg

смех пак! Аз като си купувам акции, гледам отчети за години назад, продукт, печалби, бизнес план, мениджърски екип! Нема такова нещо като "спасяване на ЦСКА чрез акции". Или ше инвестирам 30 лева с цел да се продават за 40 до 1 година, или ше си купим майкрософт. Масовата приватизация мина. А да и командната иконоика също. Лупи на сапунъ!

Драги ЦЕЦКИ, не бихте ли по главата с камъни точно тоя евнух, който сега боготворите.

Никой не се интерисува от акции на фалирали дружества. Акциите се купуват за да носят печалба на акционерите, а не на Лупи.

Аз съм от СЛАВИЯ, но този изрод пак ще ви гепи и долното бельо. Както и венци прави с нас...

Червени бели гъзове. Предлагам Военният министър да изкупи мажоритарния пакет с пари от Държавния бюджет, все пак сте Централен Спортен Клуб на Армията. Ако не се прекръстете на Евролевица Томов е Сие

Как се радвам че комунистическата кочина ще бъде довършена от Сашо Апашо...прасенцата ще си грухтят сладко сладко

Усладиха му се първите! Всъщност тия пари някой може ли да ги одитира след това? Крадеш и си гарантирано недосегаем - единствената сила е яростта на феновете, които кой знае защо отново му се хвърлиха на врата и го позлатиха!

тоз лупи бре не се нагъчи :-)

Това дарение ли е в полза на Сашо или търговия с акции Или както се казва кръв повръщам пари не връщам

Да си собственик на акции от ЦЕЦКА ВУРСТ. По нашия край в северозападо щеха да кажат УБАВИНЯ!!! В тоя клуб ваички са си приятелки, поне за сега.

Облажи ли Лупи облажи ли. Вече мислиш как да не връщаш парите. Евала няма такъв измамник

до като е мошенника Томов така ще бъде.....намерил спонсори .....

Този човек наистина няма срам.

няма вече балъци

ocmpuemo@

Когато така нареченият "главен акционер" Ал Томов не е дал и стотинка, не знам защо някой очаква да има балъци, които да дадат едни големи пари за усвояване. Ал Капоне би управлявал парите Ви при по-изгодни условия отколкото Ал Томов.

ясно е, че спешно ви трябват големи пари. Ясно е, че ще направите всичко възможно да изкрънкате колкото може повече от хората обичащи ЦСКА. Ясно е, че едва ли не всеки фен трябва да се чувства виновен, ако не си купи акции. Сашо, тебе те гониха с камъни и шамари от Армията и бъди сигурен, че пак така ще си отидеш.

Вече в била вместо ресто предлагат акций на прасетата.

А защо ЦСКА е в женски род - "силна"?

Е,ти, Цура в мъжки род ли я искаш!?!?!? Тогава трябва да е Цура Вурст!

ЩОМ И МАЯ МАНОЛОВА АГИТИРА ЗАТЕЗИ АКЦИИ ЗНАЧИ ОТБОРА Е НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.И ЩОМ ЛУПИ Е ОЩЕ НА КОНЯ.

dirddd@

Хахахахааа, Лупии, отчаян си, Лупиии. Когато започнеш да се предлагаш безплатно, може и да ти уредим няколко ромчета, да те оценят подобаващо.