Лудогорец отстрани Дюделанж и чака Партизан в ШЛ

"Лудогорец" се класира за третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец отстрани Дюделанж и чака Партизан в ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сте толкова оглупели и озверели, бе хора? Защо не кажете две добри думи за един отбор, който е минал първия кръг? Или понеже другите 3 отбора отпаднаха, по-добре да отпадне и четвъртия? най-ужасна е завистта и шопското "Не сакам аз да съм добре, сакам Вуте да е зле!" разлика

Началото на края на измисления отбор.

И с това Левски, ЦСКА и Литекс по-добри ли ще станат? Не мога да разбера на какво точно се радваш!

Защо пишете като не разбирате.Зад Дюделанж стои най-мощната люксембургска банка,а бюджетът им е колкото на цялата А група.Отделно че президентът им е грузинският милиардер Ковал Сашквили.Този отбор е съставен не само от готвачи и рецепционисти,а има и бивш бегач и двама,които бяха на световното в Бразилия като зрители.Явлението Лудогорец започна наказателната си акция по европейските терени и тази година.

А плеймейкърът им е не кой да е,а шампионът на Люксембург по шахмат.

Много синьо-червена измет има тук!

Има ли лудогорци-имааа....колко сте-тримааааа.

Трима, трима, ама към Шампионска лига. :)

Моля някой да ме поправи,ако греша,но за първи път в цялата история български отбор-клубен или национален не побеждава люксенбургски отбор.Това ако не е срам и позор-не знам.

Е, не е като да паднеш от казахстански отбор...

То голяма гордост да те ръгат куци хървати в 98мата минута.

Какъв е тоя медиен конфорт с който се ползват тия от Разград.Не ми се мисли ако ЦСКА или Левски бяха паднали от Хасково и хиксирали в Люксенбург-Тройчо и Гонзо щеше да ги разчекнат от критики и бъзици,исторически срам,позор и т.н.А тия-тревата била висока,незаинтересовани били,подценили,бавно играли...смешници.

Като казваш така се сещам, че тази година Евроидиотите ги няма да ни забавляват.

Е как бе, тука са - изклатиха ги.... aaa Зимбабве ли бяха абе Зимб... нещо си насред кочината!

И какъв е проблема?? 5:1 обще резултат - класиране напред. Левски сцка къде са?

Доста нелеп въпрос,да перифразирам-Съндърланд играят за Лига Европа,пък къде са Манчестър Юнайтед,ха-а-ха...нещо такова се получава.Да се сравняваш с отбори играли в Шампионска лига,полуфинал на КЕШ и 1/4 финал на УЕФА при максимален твой успех 1/8 финал и общо 20 мача в Европа е жалко и комплексарско.

Стойчо Стоев-Дюделанжа и отбора му, направиха така,че готвачите от Люксенбург да се правят на велики.

Стойчо Стоев - Дюделанжа. Хахахаха. И защото тая жлъч? Че са елиминирали отбор в ШЛ с общ резултат 5:1 ли? Леле леле, колко жалост има по тоя свят. Вие се радвайте, че левки и цска не са там, че такъв срам щяхме да берем като българи, какъвто само тия синьо-червени нещастници могат да ни докарат.

Галфон,Левски биха и в двата мача Дюделанж преди няколко години,това че Лудогорец са изкуствено надут балон не е проблем на Дюделанж,Левски или ЦСКА.

Когато става въпрос за нещо лошо и коментарите са отрицателни е нещо, което го разбирам, но когато говорим за нещо положотилно и хубаво, като цяло за българската нация, много е отчавайщо, как пак все ще се намери някой комплексиран и фанатичен фен на футбулният си отбор и (може би от завист), ще започне да плюе. Жалко бе хора....... Осъзнайте се! Желая успех на Българският ни представител в Европа!!!

Алоооо, разбирачев... ако не знаеш, има още 3 български представителя в Европа !!! Но то е нормално, фенове на отбори създадени вчера да не са много-много в час!

Ей, много ви е мъчно, че друг отбор е постигнал нещо, докато вашият се въргаля в помия, ей! Успехът си е успех, постигнат е с много труд, без излишно изхвърляне, прехвалване и високомерие! Приемете го.

Типично по Български сигурно ако отпаднат от Партизан ще има повече радостни отколкото тъжни

До тук беше с разградският гранд. Миналата година имаха и доста късмет в Европа. Като българин сега също им пожелавам успех, но силно се съмнявам, след загубата от Хасково и кюскането на топката в Люксембург.

Явлението Лудогорец е в яка серия-загуба от Хасково,равен с колоса Дюделанж,сега ще им ценат пак шалварите във Варна...красота

Айде не се пени толкоз :)