ЦСКА напусна Европа след 0:0 в Молдова

ЦСКА отпадна от турнира Лига Европа, след като завърши наравно 0:0 като гост на молдовския "Зимбру".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА напусна Европа след 0:0 в Молдова | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям отбор ... за рамките на Панчарево, Овча Купел, Подуене, 4-ти километър ...та чак до Ловеч, Стара Загора и ...толкова. Позор и резил! Спрете с тези заплати и коли на нископроизводителни ритнитопковци - инвестирайте в аматьорски спорт, защото той е по-силен от родния "професионален" на международно ниво

Митът за т, нар. Евробоец се срина окончателно ! Сега вече и пеленачетата занят коъ е истинският евроидиот на България ! Така, че уважаеми прасчовци продължавайте да използвате думата евроидиот, и да си носите званието с чест, както се казва !

говедата с кого играха?

Колоса от борисовата градина постигна грандиозен "хикс" с непобедимата молдовска машина.тактически грамотно изигран мач,на високи обороти,с виртуозни отигравания-радост за окото на многомилионната публика пред екраните. Подвиг за нашите евро-терминатори!

А после Лудогорец колко били жалки.

Ами кой?ЦСКА е голям отбор,измислен преди 70 години,а Лудогорец само от преди няколко.

И това как точно прави отпадането по-оправдано?

Нямам сили дори да бъзикам чорбарите и папагалите,всички български отбори са отровни гъби-перални на пари,слаби отборчета,с комсомолци за управници.По груба сметка в трите еврогероя от снощи се раздават примерно 600-700 хиляди евро заплати на месец общо,какъв е смисъла на това никой не може да разбере...аре отново всички в кочината/както казваше един мустакат комсомолец/

Стойчо може да бие само в българското първенство, кога с късмет, кога със съдийски аванти. В моменти на истината се вижда колко слаб треньор и какъв голем плакалник е. Нищо чудно да си е пазил отбора за в неделя, за набеденото дерби с другия слабак. Там е лесно - ако бие добре, ако падне съдийте, БФС и целия свят са виновни и има заговор срещу ЦЕСКА!

Добре, че не гледах мача, че да се ядосвам.

Едно време българските отбори биеха в Европа немските и английски грандове. Да ама тогава в тях играеха български футболисти минали през школите на отборите и добре подготвени. Сега в отборите всичко е пари и се въртят далавери с никому неизвестни чужденци а пък нашенските са лигльовци дето първо питат за пачката а после отиват да я харчат в чалготеките. Е няма как да стане така

Тройчо Зимбрув от село Мура.

...Симитлийски окръг.

Пълна трагедия е този отбор. От къде ги намират тези некадърници? Какъвто собсвеника, такъв и отбора. Защо Лупи не е в затвора?

Червени бокбуци!

Европрасета :))))))))))))).

Слабо играе тима. Едва връзват два точни паса. Не могат да спрат топката при положения за гол. Може и да е от подготовката до тук и да се пооправят след месец или повече. До тук не могат да ме убедят, че Долапчиев нямаше да се справи по-добре в атака. Само в защита тимът ще е стабилен пак.

ЦСКА под ръководството на Стойчо Младенов отново отпадна от евротурнирите след две ремита. Мачовете вече са осем на брой, а случаят е четвърти. Справка в историята показва, че няма такъв случай в клубния ни футбол като този с Екзекутора на Ливърпул - да те изхвърлят от Европа, без да си загубил. В цялата тази черна хроника се забелязва тотална деградация - тимът губи от все по-слаб отбор. През 2002 година ЦСКА геройски отстъпи на Блекбърн след 1:1 на Иуд парк и 3:3 на Армията. На следващата година Торпедо (Москва) препъна отбора на Младенов - 1:1 в София, 1:1 в руската столица и поражение при изпълнението на дузпи. През 2012 година резилът бе пълен - ЦСКА бе изхвърлен от словенския Мура - 0:0 като гост и 1:1 на родна земя. Сега резилът е още по-огромен - 1:1 у дома и 0:0 в Кишинев срещу Зимбру. В случая оправдания не вървят. Да, ЦСКА гради нов отбор, липсват редица основни футболисти от миналия сезон, но молдовският тим е от изключително нисък ранг и с настоящия си състав червените бяха длъжни да го елиминират. Как обаче да извършат чудото, след като за цяло второ полувреме не отправиха нито един точен удар в очертанията на вратата. Черните хиксове на ЦСКА при Стойчо: 2002/03, Купа на УЕФА Блекбърн - ЦСКА 1:1, 3:3 2003/04, Купа на УЕФА ЦСКА - Торпедо 1:1, 1:1 (2:3 след дузпи) 2012/13, Купа на УЕФА Мура - ЦСКА 0:0, 1:1 2014/15, Купа на УЕФА ЦСКА - Зимбру - 1:1, 0:0

да се добави и Тулуза 0:0 и 1:1

Каква е ползата елементи като Давиш,Бергонси,Маркиньос,Силва,Супусепа,Буш,Йоаким,Баривиера,Менди,Бумал,Ваюши,Асприля,Джордан,Страховяк,Иршак,Лукин,Куртеан да играят за български отбори след като с тях и без тях не можем да бием Зимбру,Диошдор,Санкт Пьолтен,пусни си български момчета,все тая,аре баси смешниците дето намират тия комисионери-треньори.

Стойчо - Завоевателят !

Не Стойчо-ПРОЙЧО!!! А на Крачунов кой му размени обувките та не можа да ритне топката?

Тройчо,вземай си тези торби "играчите на ганкиното" и се пръждосвайте някъде където само да подскачате.

Тройчо освен,че е тъп,прост и некадърен и с паметта не е добре. Искам акции, мноооого акции

Стойчо и Томов са една стока. Лапат си кинти и то яки кинти и реват. Единия всичко му пречи, затова отпада, другия спасява ЦСКА, ама с чужди пари. тоя съдия ако беше българин, след червения картон, Лупи щеше целия футболен съюз да псува и да уволнява и да се заканва. Е, до там стигаме. До две срещи с анонимни отборчета, от страни които сега откриват тайните на телевизията. Не знам как не са се сетили Стойчо и Лупи за отпадането да изкарат виновни калпавото предаване. Само то май ще да им е виновно.

Каква борба беше, що мъки, да се спаси лиценза и да играеме в Европа. Е, наиграхме се. Всъщност, тия от Европа ли бяха. Като им видях предаването, имах чувство, че играеме в Монголия. Срам и позор. Подобре да ни няма.

Спокойно графе, и това ще стане. Много скоро. Тази вечер падат акции, утре падат греди. Ярмейци, марш на скок за жълъди. Официалната церемония по свинското погребение ще се състои в неделя от 19:30 часа на стадион "Васил Левски". На гостите ще се раздават носни кърпички за Бог да прости всички свинщини...

Стойчо, махай се и не се връщай. Успя да заличиш всичко, което си направил за ЦСКА. Алчен селски тарикат, само влачиш не-футболисти за комисионни. Вън съвсе всичките ти протежета. Бахти мъката, минахме говедата по евроидиотизъм за две години. Тъпак!

Квиииик, тройчо ви бил виновен. Кога сте имали свестен мач в Европа след 1982-а година. Идиоти (без евро- отпред). То и тогава един успех, ама нейсе. Болни свинчуги, иде Коледа!

pompai

Ти май си слабоумен,кой игра 1989 година и поведи Рода на четвърт финал и после падна от Барселона на полуфинал ?

Говедар, изчезвай от където си се пръкнал, няма да ти падам на нивото да ти отговарям кой кога и какво бил направил. В момента е заупокойна на целият БГ футбол от Молдова то втора Австрийска. Пилей се

pompai

1989 бие Рода на четвърт финал а на полуфинала отпада от Барса ,мозък трябва и знания а не само наркотици и бира:)))

pompai

1989 полуфинал с Барса.

а бе тоя Галфончо няма ли кой да го махне писна ми от оправданията му що за треньор все нещо друго или някой друг са виновни

zeddd

Софийските отбори по-добре скоро да не играят евротурнири, че само ни излагат.

да се закрият. или да фалират.

Колега, защо само Софийските? Ботев и Литекс се справиха отлично днес в географските открития. Срам повсеместен, от Молдова то втора Австрийска. Пълно нещастие

А Литекс и Ботев какво направиха? Или и те вече са софийски

pompai

Който не може да играе да си седи в БГ. Мисля че това първенство 2-а отбора ще диктуват класирането и това са безспорния Лудогорец и Берое.

Значи са молдовският отбор е играл само веднъж с български отбор преди цецка, но все пак "продължава отличната си серия"?

Ааааа, ха-ха-ха-ха-ха. Ама ха,ха,ха,ха,ха,ха,хаааааа.