ЦСКА записа 5-а поредна победа над ”Левски”

ЦСКА победи "Левски" с 2:0 в дербито на втория кръг на "А"-футболна група, играно пред около 12 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА записа 5-а поредна победа над ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много кофти! Ще трябва да ги чакаме да фалират ;P

Разбира се е чудесно това, че за пореден 6-ти път бием Уевски. Радвам се. Но ще напомня на по-младите, че бяха времена, когато единствените "международни" успехи на Уевски бяха победите им над ЦСКА. Защото ЦСКА беше постоянно шампион. Защото ЦСКА беше почти всяка година поне на четвърт финал в КЕШ. Защото Уевси не ни беше никакъв дразнител. ЦСКА се съизмерваше с БАЙЕРН МЮНХЕН, с ЛИВЪРПУЛ, С НАТИНГАМ, с АЯКС, с БАРСЕЛОНА и с всички други колоси на европейския футбол. Който не помни ще му кажа, че ЦСКА имаше прозвището в западната спортна преса "Убиеца на шампиони". ЦСКА има три полуфинала в евротурнирите (два за КЕШ и един за КНК) и безброй четвърфинали и осминафинали. Затова сега дори да се кефя на поредната ни победа ми е тъжно за това, че се приравнихме с жалките традиционни радости на Уевски - да сме щастливи, че сме ги били. Мечтая ЦСКА пак да е поне полуфиналист в Европейските клубни турнири. А другото... Другото са дребни радости. САМО ЦСКА!

С нивото на показаното вчера от двата отбора, на българския футбол като цяло и на перспективите за бъдеще на родния футбол ще си мечтаеш със сегашната стратегия (която липсва) Цецка или който и да е друг роден тим да стигне онези успехи дето си посочил. Та тва дети всеки чорбар повтаря като мантра са все успехи от преди 30 и така нагоре години когато свичкото кадърно играеше там, цялата държава беше зад отбора, така че айде моля спрете.

Хайде първо да помислим, преди да пишем. Примерно Батето (лека му пръст), иначе казано, Иван Славков, зет на Тодор Живков - пръв партиен и ДЪРЖАВЕН ръководител, не беше начело на ЦСКА, нали? Та за коя цяла държава зад ЦСКА става дума?

Mного хубави бяха и двата гола. При втория 2 човека на ЦСКА направиха смешни 5 защитници на Левски. Но Гонзо е железен левскар два пъти му го вкарват, а той твърд и не мърда нито см.

5ко 5лет 5лете, 5рез 5 5ръта 5реплита ....;)))хахахаха

Добре,че е Левски за да има кого да си бием,че станахме за срам пред Европа.Това трябваше да е състава.

Четох някъде изявление на Гомзо: "Сега хванахме ЦСКА по бели гащи". Какво да му отговорим сега- кой кого хвана пак без гащи и го разпори като абонаментна мадам...? Без отговор, то боли, ясно е!

браво бой по милиционерските тикви малко им е

Ва-лер-ка...Ва-лер-ка! Кажи нещо философско Валерка, от сорта на "ами толкова можем, ще отсеем грешките, ще си вземем поука и ще заиграем по-добре"

ЦСКАААААААААААААААААААААААААААААААА ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИИИИИИИ

План2021г:Да се изринат чимовете на Герена.Да се пасират,и със получената отвара да си направят клизма.После да пият до дъно,и чак тогава може би ще ни бият.:):):)

Следващата година Динамо- Герена във В група

И пак,и пак, и пак.

Да, "велика радост" за "чорбарите" - победа над "вечния" враг - "говедата"! Жалки сте в радостта си! Бързо забравихте загубата от "Зибру"! Нарочно Ви нахъсват един срещу друг, за да се забравят европейските резили!!!

Кой резултат от "1:1" и "0:0" е загуба, Дроне?

Всъщност общият резултат е загуба.

Dobromir Dimitrow

лески не игра, а цеска отпадна! Победи - само от Лудогорец! лески и цеска сега са бледи копия на предишните Големи Футболни клубове! Но омразата между тях се подклажда от ръководствата на двата грандомански клуба, за да не се вижда общото блато, в което са затънали и двата отбора!!! Надявам се, че разбра!!!

Намерило теле да говори за жалки. По жалки от телетата не са се раждали и нема да ссе родят. Докато свят светува и от както има свят. Дори Амебата е на по високо интелектуално ниво от телетата, фенове на милиционерския отбор.

Dobromir Dimitrow

Прасета и телета сте вие - цескарите и лескарите!!! Жалки те, Не съм лескар!

Колко си умен , защо не станеш един треньор на левски като гледам пак се оглеждат:)

Dobromir Dimitrow

Жалки те, Не съм лескар!

Не е 5-та поредна победа , а 4-та поредна. Имаше два равни през зимата за купата .

Еее ЦСКА са силни, щом 5-та поредна записват. Значи сега в Лига Европа ще постигнат успех, и няма да отпаднат от първия срещнат както бе предните години.

Много умно що не си гледаш собствения отбор , че като гледам е цъфнал и вързал

Муууууууууууууу

Когато изхода от играта на терена се решава с футбол - логичният завършек е победа на ЦСКА ! Докато Борат не започне отново да купува мачовете на подуянските балерини - победа няма да видят ! Тези сини палячовци ги подпират от БФС, от съдийската комисия, политическата намеса на мутрата борисов е брутална и въпреки това пак ще са четвърти ! Докога този геренски тумор ще трови родният ни футбол ?

Нема Цола, нема купа. Има само 100-йчо, 3-йчов, 5-канов, 6-орчев, Насилник и Великанов.... Честит ЮБИЛЕЙ!!!!!!!!...!!!!!!

Гаврата на 100йчо 5канов 3ойчев продължава. Иде 6 от 6 ...

Това не го очаквах!

В дантевия "Ад" има сцена, където грешници обикалят в кръг, а в края на обиколката ги чака дявол с меч в ръка, който им разпаря коремите и червата им излизат вън. Докато обикалят, раните им зарастват, но тъкмо когато вече са зараснали, стигат до онова место с дявола, който пак ги разпаря, и така без край...Чини ми се, че динамовци са попаднали в своеобразен червен ад, където Велзевул, преоблечен като бате Стойчо, ги чака в единия край с остър член и им разпаря задниците. И точно когато сините хралупи зараснат, Стойчо пак ги разпаря, и така вече 6 пъти...Ами, то си е ад, каквото и да си говорим

Явно Левски са просто слабички сега - да ме извиняват. След като и този ЦСКА е по-силен от тях.

ЖАЛКИ МОМЧЕНЦА ОТ РЕДАКЦИЯТА НА КОРНЕР! ЗАЩО БЕ СМЕШКОВЦИ НЕ ПУСНАХТЕ НА ЗАГЛАВНАТА ПОБЕДАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ! АКО ЛЕВСКИ БЕ ДОБУТАЛ ДОРИ ДО РАВЕН, ЩЯХМЕ ПАМПЕРСИ ДА ВИ КУПУВАМЕ! ПО ЖАЛКИ СТЕ И ОТ ХОРАТА НА БАТКОВ!

Говедата притихнаха в обора на Гейрена. Новият им водач Палячото Божинов измуча тъжно и им рече, толкова можем, толкова...

Вече е време Стойчо да го наричаме не тройчо а шесторчо - шеста победа на треньора над Левски!!

Стига сме ги били, сваляме им цената, и Газпром ще ги вземе без пари; и руснаците ще продължават да си мислят, че могат всичко да вземат от България безплатно!

Смешни са ведата.Няма един пас на крак.Няма крила.Няма тактическа постройка.Няма разиграващи играчи които да освободят пространство.Няма дълъг пас със промяна на фронта на атаката,няма скорост.Няма извеждащ пас.Нищо.Това е едно нищо.Срамота че получават заплати.

Същото важи и за чорбасъспор. Постно, много постно и разводнено.

Е, постно и разводнено като два чирпака в казана.

На Стойчо вече му викат Петорчо.

известен е още с името Трочо Зимбрув от село Мура

Къде? В подуене?

Честита победа Армейци ! да живее България и само ЦСКА София !!!

Ех, няма я Цола Драгойчева за да реанимира ДС говедата от Герена Мрете говеда - напролет в В група

Докато каръка Бойко Борисов подкрепя Левски, те винаги ще губят.