”Червените” фенове обясниха защо протестират

Феновете на ЦСКА излязоха с официално становище по повод протеста срещу ръководството на тима.

Обратно в новината

Коментари - ”Червените” фенове обясниха защо протестират | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Феновете" са шепа идиоти, заради които не може да се напълни стадиона.

Като прочетох "червените фенове" си помислих, че група пенсионери и роми са се събрали пред Позитано, ама де толкоз акъл точно у тези червени "фенове"?

Нещaстници..е от тaкивa дървеми философи Бог дa ни пaзи. Твa е един текст от прзни думи и нищо повече, лишено е от смисъл, логикa и здрaв рaзум. Стойчо! Не им се връзвaй нa тея боклуци !!!

Цесекар съм,ама имам призив към всички фракции,много от които предполагам се имат за крайни националисти.Стига с това скандиране "Кр за Левски".Толкова ли няма какво да се измисли друго.Това е по-срамно и от 1000 отпадания от лихтенщайнски отбори.Не може цял стадион да скандира такива гадости със името на национален герой.Да,има се предвид футболният клуб,но е гнусно пак.Бил съм много пъти в сектор Г,пял съм винаги,но никога не съм скандирал това,защото уважавам паметта на великият бългеарин.Стига,моля ви,мен ме обижда и натъжава това.Ето декларацията е грамотно написана,има и мислещи хора,нека от тях да дойде тази инициатива да не се скандира повече това и над столицата на България да гърми "Кр за един национален герой".Колкото до Тройчо и Лупи,нямам някакви очаквания от тях.ясни са ми много отдавна и отпадането от Зимбру е логично,сега цял сезон ще се лъжем пак,че това е ЦСКА.Не съм сигурен и дали това със Зимбру не беше тото,но и в двата случая тези хора нямат място в ЦСКА.

Имало и трезво мислещи цесекари. Браво пич, дано малко се поучат и другите. Между другото ,страшно много боклук има и в другите агитки на нашите ВЕЛИКИ отбори. Успешен ден.

Пич, по-добре подкрепи идеята да няма отбори, носещи имена на национални герои... точно колкото тъпо е "К за Лефски" (умишлено го пиша така, защото няма нищо общо между личността и футболното недоразумение) - точно толкова тъпи са и заглавия от типа "Лефски унижи Ботев" или "Ботев се изгаври с Лефски", за което обаче никой не говори, защото не им изнася... и, честно казано, не виждам кой друг освен Стойчо може да бъде треньор в момента без отбора да се срине до втората половина на класирането... не казвам, че е велик и гениален треньор, просто някакси успява да нареди правилно и да ги надъха добре (за съжаление, това важи само за мачовете в България)... Лупи изобщо не искам да го обсъждам - той си е ясен отдавна и колкото по-бързо се разкара толкова по-добре... и въпреки всичко ДОРИ Лупи е по-добре от боклучарското безвремие, когато най-буквално бяхме застрашени от изчезване...

Ама разбира се ! Колко по-добре е да си с някаква лишена от смисъл комбинация от букви ! Нещо като марка лагери - ЦСКА, ВМЗ,SKF, SNR, ПЩЦН ...

Да бе вярно...В Англия например няма отбор дето да се казва Кромуел...или пък във Франция Жана д'Арк.

Пълно с олигофрени тука, бе! Какви фенове, какви декларации?! Нали ги виждаме за какво ходят на мач тия дрогирани лумпени. Заради подобни "утайки" спрях да ходя на стадиона, освен заради безобразния футбол, който показват играчите. А същите тия, които живеят със спомените от преди 30-40 години за молдавския футбол, явно не са запознати със съвремието. Какво да се коментира за футбол с такива "познавачи"? А и колко акции си купиха, за да имат право на глас? Аз знам, че само който плаща, той поръчва музиката! А кибиците мълчат!

много фракции, много нещо бре. И коя от коя с по-страшно и гръмко име. само че са пропуснали да включат още една бригада към декларацията, а именно Кланична бригада Зимбру - първа смяна.

Подкрепям тази декларация!!! Единствената реакция след мача със Зимбру, след позорното отпадане, беше да се нахъсат просташки феновете за сблъсъка с лески, уж " вечното дерби". С единствения мотив, да избегнат заслужените критики! Просташко и долно поведение, както всичко през последните няколко години в Българския футбол, който вече го няма!!!

Е, дай да бяхме паднали от подуенци, та да си отнесат заслужените критики, това ли искаш да кажеш?????????

Dobromir Dimitrow

Много глупава е злобата между цескари и лескари! На базата на к'во? На маймуни Ви правят и ВИ е с кеф го правите! Само малоумници могат да се връзват така, както го правите Вие!!!

Браво, подкрепям и аз декларацията! Голем съм и съм фен ама не ходя на стадиона. Заради грозния футбол и лумпените. В центъра на София съм роден и до преди 15 години ходех. Вече не. Браво на 100йчо, уби милиционерите ама мен не ме устройва да сме 2, 3, и т.н. Аз искам 32 титла и като я предчуствам ще отида отново на стадиона. Със сегашното управление нищо няма да стане. Лъжи и мажи. А аз не ВЕРВАМ. ЦСКА завинаги и 100йчо и Лупи: прочетете писмото на тези млади момци и моми и се замислете все пак дали няма малка истина в него!

Нема начин да не си роден в центъра на София и да си фен на ЦСКА. Аман от комплексирани отрочета на пролетарски активисти...

Пролетаризма и комунизма умреза отдавна. Толкова отдавна, че си била на тате в скоростната кутия още. А все още не са умрели във ФК Тупан 1914 - Агент Тара ви клати по старому.

Протестират щот са идиоти.

По-добре тези "фенове" да престанат да скандират цинизми и мръсотий. Да престанат да хвърлят димки и да прекъсват мачове. Да престанат да се напиват и дрогират. Тези лумпени изгониха истинските феновеот стадионите, разбиращи от футбол. Стадионите са празни, защото нормалните хора не искат да им слушат тъпотийте.

Така е!Простаците завладяха стадионите и това е края на футбола в Бг.Навремето се ходеше семейно с децата.Как сега да отидеш когато там са се събрали само олигофрени и малоумници.И колко точно са се нарекли самите те-свине и говеда.

Преди 20- 30 години, ЦСКА отстраняваше най- силните Европейски отбори след ДВА РАВНИ МАЧА. Но това неше преди да започнат масово да купуват мачове в нашето първенство.... Сега вече, ЦСКА отпада в Първия кръг след ДВА РАВНИ МАЧА с едни от най- слабите отбори в Европа.