”Лудогорец” уволни Стойчо Стоев

Стойчо Стоев вече не е старши-треньор на "Лудогорец", съобщиха от пресцентъра на клуба.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” уволни Стойчо Стоев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подобен род проекти по поръчка на брокери ,новосъздаден клуб неизвестен никуму извън страната си,правен с мръсни пари за печалба главно от изненади в тиражите и контролирани резултати по поръчка,изисква и постоянни объркващи промени на треньори и микрокризи, фактически треньор дори не е нжен или по-скоро той съществува за да бъде сменен.

Според мен правилно решение.Не е лош човек,но е прекалено мек за треньор на такова ниво (амбиции за влизане в ШЛ).Срещу Партизан като го гледах едни усмивки,едни подклякания,едни обръщения към играчите все едно са на селски мач.Още миналата година си пролича.Просто човекът може да си е местен,но за големи успехи в Европа си трябва стабилен треньор със виждане отвъд А група и характер.То не че играчите са кой знае какви,ама пак са по-добри от Партизан,които бяха трагедия.Все си мслех че сърбите имат футбол,ама те са по-слаби от Лудогорец и им трепериха краката тук все едно играеха с Баайерн.

Домусчуев плаща така, че си е негова работа кого и кога да маха. Последните 4 мача Лудогорец няма вкаран гол!!! Вземаш луди пари а не можеш да вкараш на Хасково и Черно Море? Да не се обиждат 2-та отбора но там вземат може би много по-ниски заплати, като Хасково дори победи. Е, и аз да съм собственик и аз ще уволнявам в подобна ситуация, Лудогорец не ми хареса срещу Партизан. Лично за мен, Стойчо не направи нищо, не надгради, той обра плодовете на Петев, който направи чудеса и в Кипър. Това лято пак събра играчи със свободен трансфер и победи мултимилионния Зенит.... Това е най-добрият ни треньор в момента, дано го върне в БГ

С какви пари плаща ? С неразплатени услуги и укрити ДДС......... Началото на края. Сервитьора винаги идва и всичко си отива на място.

Точно така, бой с тефтера по главата.С тази безобразна игра за къде бяха тръгнали, а и кой ще ги остави тия мърлячи така лесно да изпуснат 7 млн. за тоя сезон.

Най-накрая един отбор и тренъор да ми хасерат в БГ и ще се намери някой да ги съсипе :(:(:(

Бъдещето ще покаже дали е било грешка или гениално мениджърско решение,Стоев е симпатичен треньор,но чак пък да е за съжаление,както се казва -Домусчиев дал-Домусчиев взел,то и за това си прави проекта в Разград,защото не трябва да се обяснява с фенклубове и разбирачи

Интересно за кого е заложил г-н Д-е 'че ще продължи в следващия кръг

Груба грешка!

Ако зависеше от мен, Стойчо Стоев щеше да остане треньор на Лудогорец, и дори и отбора да отпадне от Партизан след седмица ПАК ЩЯХ ДА ГО ОСТАВЯ НАЧЕЛО НА ОТБОРА и догодина да направи трети опит в Европа... (ако могат Лудогорец да му се извинят и да го върнат обратно, защото друг такъв добър треньор и човек няма да намерят)

Как може бе?! Какво е това "презареждане на тима в ключов момент"??? Това ли е Европейското водене??-Без оставяне на време? Или се действа типично по български?!-След първия равен аут? Какви незадоволителни резултати?? Леле как е възможно такава глупост да направят от Лудогорец, не е за вярване направо...

Ха поредния ташак от наща " МИЛА РОДИНА " -.- ... Поредните -ЕВРОИДИОТИ- просто ще бъдат разпердашени насред Белград и такаам :)

Домусчиев сега вече спокойно може да си пусне и мустак.

Докато Лудогорец върви по възходяща линия и докато Домусчиев издържа отбора може да върши каквото си иска. Все пак ще плати всички обезщетения по договор, а Стоев вече е изградил име.

Преди 15- 20 години, когато Милан побеждаваха наред, треньор им беше Ариго Саки. По телевизията и вестниците пишеха че Милан, са толкова добри, че можели и без треньор. Обаче, когато Ариго Саки напусна Милан, и тия тръгнаха надолу. Станаха второ- разряден и дори трето- разряден отбор... Ако са намерили друг по- подходящ треньор за Лудогорец, ще е добре. Но ако просто са решили да сменят треньора, не знам докъде ще стигнат така. Треньорите на ЦСКА и Левски се сменят през 3-4 месеца, обаче, това не променя нищо.... С тия чести смени, Лудогорец може да стане като Левски и ЦСКА. Да бият в Българското първенство само с купени мачове, а в чужбина да падат от най- слабите отбори в Европа.

до някои драскачи и разбирачи до сега треньор в сянка и тактик на добро ниво в отбора беше Дерменджиев крайно време този човек да докаже че други се възползваха ПЕТЕВ СТОЕВ

Това че са си обсъждали действията заедно - изобщо не означава това... Работили са като екип и са постигали резултати... Сега вече ще трябва друга мотивация... И вместо да се разчита на колектив - ще видим грубо вмешателство от типа: или играйте или ще ви гоним или ще ви режем от премиите... Както работят болшинството от бг треньорите... И не бих искал ама неминуемо това ще бъде началото на краха... Всепак написаха история Лудогорец... Но приказката свърши... No money - no funny....:)))

Гениален ход ... или по-скоро генитален

Тъпи, прости селяни! Поредното мафиотско отборче, дано в Германия или Испания ги разкрият тия престъпници Домусчиеви-прости селяни!

Оттук нататък клуба тръгва надолу! То и Мика Стоичкова е свободна :)

Това наистина беше много тъпо! Ама много! Ама то номенклатурата, обсебила страната след 1989, си мисли, че с пари може да се купи целия свят. Да ама парите не тичат по терена! Искат се треньор и футболисти! Домусчиев е типичен номенклатурен социалистически кадър, който си е повярвал, че е нещо! Е, не е! И още другата седмица ще го разбере в Белград.

Стойчо не го мислете. Доказа се. Оттук нататък е лесно.

ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!! СТОЙЧО,БЕШЕ МНОГО ДОБЪР ТРЕНЕР.ЖАЛКО!!!А ТОВА ДОМУЗЧЕ ЩЕ ДУХА ТАРАТОРА.ХОРАТА СА КАЗА ЛИ:СЕЛЯНИНА И С ОБУВКИ ТРАНДАФОР ДА ГО ОБУЕШ ПАК СИ Е СЕЛЯНИН-ДОМУЗ!!!!

pompai

Любослав Пенев е свободен :)))

Скоро и Балъков ще е свободен.

"Определено",това не е Лудогорец от миналата година.Снощи наблюдавахме припряност и тактическа неОПРЕДЕЛЕНОст.Футболистите играха- всеки за себе си,не се чувстваше отговорност и отборен дух.Нещо става и ако не се вземат мерки отбора ще върви надолу.Дали смяната на треньора ще помогне,ще видим.Собственика сега е решил така и това си е негово право.

Уволниха и директор на Б М Ф сучайно днес . Чудно собственика е един и същ

И какво е чудното,това,че собственика е един и същ или това че уволнил двамата в един и същи ден.Нерде Ямбол,нерде Стамбул, ама нали ни бие още комунизма в главите!

Хората от този регеон не са надарени с най-добрара интуиция. Явно.

В подобна ситуация, предната година смениха Петев. Вероятно разчитат, че ще се случи като предният път. Но в това няма никаква гаранция. Сигурно не им се рискува да отпаднат от Партизан, но може да се получи обратното.

Според мен "Пеницилините" имат нужда от Медицински сестри, и Доктори,които да им лекуват голямото самочувствие което натрупаха от 2-3 години.Много се възгордяха и навириха носове.... А от треньора в такъв случай не зависи много.....

Сичкото у БГ-то е до кривата круша, айде мишките да се разбягват. У БГ-то нема небостъргачи, сичкото е землянки и панелки.

ЕХ ДОМУЗ ДОМУЗ ТАЗИ ГЛУПОСТ И АЛЧНОСТ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА.СТОЙЧО Е АБСОЛЮТЕН ПИЧ

Руиз

За мен е ясно, че с новият треньор Лудогорец ще падне в Белград позорно. Партизан няма да допусне загуба както миналата година. Тогава ще сменяме новият треньор? Дотук бях с подкрепата на Лудогорец.

За жалост и аз мисля така! Все пак им пожелавам успех в Белград, но съм песимист!

Абсолютно доказателство, че в този клуб няма значение кой е треньор!Ставаш шампион и те уволняват, собственика направо да си признае какво е купувал.

още лятото като се заговори че Стойчо си търси нов отбор се разбра че имат някви търкания.Трябваше тогава да си поемат всеки по пътя а не в началото на сезона след като е направена селекцията

Или много успешен ход или ще бъде невероятна грешка. Лошото е че се помнят само победителите... Успех все пак сме българи

Този факт не ме изненада. Бях много изненадан,когато го назначиха - не може един цървул (в смисъл,че е много прост и ограничен като човек) да е добър треньор!

когато Ви заведе да видите Европа беше добър, а сега при първия проблем и го гоните. Тази година ще гледате Европа по телевизиятал Смешници.

Нещо си се объркал - никъде не ме е водил този - познавам го отдавна. И като футболист беше тъп и ограничен!

Руиз

Каквов хубаво културно изказване, порсто прелест!

Стойчо е капацитет бе, глупако. Един от малкото интелигентни треньори останали тук. Жалко че работи с тъпи и прости капути като теб, които търкат пейката с години. Но явно сега си е намерил класен отбор с който може да вземе и европейска купа.

Ти си цървул! Много ти знае тиквата! Стоев е един от малкото интелигентни и кадърни наши спортни хора! И го доказа досега. Само Гигов и Домусчиев не го разбраха. Ха да видим как ще се представят "лудоголци" оттук нататък, дано успеят!