Ферари може да прекрати предсрочно договора с Алонсо

Тимът на Ферари може да разтрогне предсрочно споразумението със своя пилот Фернандо Алонсо.

Обратно в новината

Коментари - Ферари може да прекрати предсрочно договора с Алонсо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кими има колко?

Абе италиански мангали, с тоя вартбург дето сте му дали кво искате да постигне бе? Той пак пре много постигна да кара тоя куц кон. Не заслужавате вие такива пилоти! За вас само такива като Окио Катаяма, дето и английски не говореше! Жабари стиснати мързеливи!

А бе що не го духат Ферари?! Фен съм им, ама те са една каруца... Ай...ррррр

Ако Ферари разкара Алонсо,ще се бори с Маруся,така и така имат еднакъв мотор!

Доста от рано се започва с въртележката която предстои след края на този сезон. Ясно е че нови отбори ще имат Хамилтън, Фетел и Алонсо, само не се знае кой къде ще отиде

договора на Алонсо. Ферари изобщо не заслужава да има пилот от класата на Алонсо. Е, там разни Ледени, Стоплени, Подгрявани, това са хората за Ферари. По добре да се скрият някъде. Четири години, не можаха да си намерят свестен инженер и свестен конструктор. Четири години Алонсо носеше посредствения ви екип на раменете си. Ами махне те го, даже всичките негови фенове ще се радваме. Макларън чака. Те си дават сметка какво изпуснаха преди години, заради това черното състезателче, протежето на Рончо Дениз.

Да, няма какво друго да се каже. Ферари гребнаха дъното. И то с двама световни шампиони като пилоти. Емерсон Фитипалди казваше, че и най-гениалния пилот не може да печели, ако колата му е по-слаба от тези на конкурентите му. Истината е, че Алонсо няма кола, с която дори да е що годе равностоен. Няма кола, защото Ферари се лиши от ключови специалисти. А те не се намират под път и над път. Освен това куца и мениджмънтът на отбора. От тази гледна точка и коментара на колегата си мисля, че за самия Алонсо, може би, ще е по-добре ако продължи кариерата си в друг отбор. За Макларън не знам - аз съм им голям фен, но състоянието им е много подобно на това при Ферари.

Ама АБСОЛЮТНО си прав, брато! Класата му на Алонсо се вижда само от това, че прави чудеса от храброст с подобна машина. Вярно, че е комплексно, ама аз не виждам кой друг с това Ферари ще постигне толкова, колкото Фернандо към момента. Ама да го сменят - то ще стане като с Левски и треньорите...или оня изтъркания лаф за моряка и водораслите...

Алонсо е уникален пилот. Дали може друг да кара така с тази кола - няма как да го проверим. Може би Хамилтън... Но класата на Алонсо е такава, че едва ли го топли това, че прави чудеса с вършачката наречена Ферари. Амбициите му са само за трета световна титла и нищо по-малко. Големия въпрос, поне според мен, е има ли сегашната структура на Ферари нужния ресурс, за да осигури на Фернандо шампионски болид? Защото общата картинка в Скудерията никак, ама никак не е добра. Някой от колегите беше сравнил Ферари с Левски. Ами не ми е приятно, ама натам вървят нещата... Политическо, организационно, финансово и технологично безсилие - това е в момента ситуацията около най-успешния отбор във Ф1.