България загуби и от Куба на Световното в Полша

България загуби с 0:3 (25:23, 25:18, 30:28) от Куба в предпоследния си мач на световното първенство по волейбол при мъжете.

Обратно в новината

Коментари - България загуби и от Куба на Световното в Полша | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как ще дойде този възход бе човек, когато на хартия федерацията отчита над 100 клуба, а реално вътрешното ни първенство е тотално измислено! Никаква грижа за млади таланти, никаква организация, само лапане от ръководството на федерацията! Виж младите на Куба как ни разпиляха,ама са подготвени от малки да станат големи играчи, а не да слугуват на федерацията за жълти стотинки!Справка Владо и Любо тулупа!

деер

Така , какво оправдание ще изтъкнат всички псевдо българи подкрепящи статуквото във федерацията?

Не разбирам какъв е тоя рев,плач и скимтене във форума.Тона ни е нивото на спорта,това е нивото на държавата и няма да става по-добро!Вижте кубинчетата,момчета на 17-18-19-20 години,но там всички спортуват въпреки ,че материално не са добре!

Съгласен съм с теб, но Куба не е добър пример. Тя е всъщност това, което беше в миналото при нас. Елитният спорт беше използван за пропаганда и прикриване на това, което се случва в действителност. Важни бяха успехите, а не последователната работа, стратегия за бъдещето и масовия спорт. Това правеше и БФВ до момента, за да прикрие нааканите си гащи, хвърляйки огромни средства за представителния ни тим. И после разруха.....

Нищо!Както при много други човешки проблеми, явно трябва да "ударят дъното", за да може да се случи истинска промяна. Дано поне "удрянето" да е свързано и със смяна на ръководството на Федерацията...

Че те това дъно го удрят всяка година и то всеки път с все по-голяма и по-голяма сила. Файда никаква. Снощи гледах, гледах и акъла ми не го побираше кои бяха тези момчета и какво правеха в националния??? Коренна промяна....

Нашите момчета явно ги е налегнало това, което един футболен коментатор много сполучливо определи веднъж като "балканско отчаяние". Мисля, че беше на световното в Германия 2006, когато Сърбия падна с пет-шест гола разлика от Аржентина. Така и така си отпаднал - какво да се хабиш...?

Току-що прочетох, че снощи сме паднали от хлапаци на средна възраст до 21 години! Смехотворно!! Благодаря ви за самоподигравката, "юнаци"! Това вече на нищо не прилича...

Не вярвах, че ще паднем от отбор като Куба. Какво да чакам в скоро време? От Египет или Тунис ли трябва да паднем та да се осъзнае някой какво трябва да се промени и как да се промени??

Много съм разочарован. Пак падаха и допускаха грешки в най-важните и решителни моменти. Нито причина ще търся обаче, нито виновници. Просто гледам и не вярвам колко са жалки и как е възможно такъв отбор да играе на Световното по волейбол и да ИМА някакви очаквания за медал или висока позиция в класацията!!!

Какъв то ни главния спонсор, такъв ни е и отбора. ( Корпоративна търговска банка )

Май е хубаво понякога да удариш и дъното, както направиха нашите волейболисти, за да се завърнеш по-силен отвсякога и да мачкаш наред. Всеки отбор има спадове, едни по-малки, други по-големи, но е важно сега да не губим вяра в българския волейбол и вярвам, че рано или късно(силно се надявам да е по-скоро)волейболът ни отново ще е сред топ 5 в света. Сега им трябва почивка и силно отърсване от тия загуби напоследък и най-вече-вяра и дух!

Това го мислех и аз, миналата година - и по-миналата и по-по-по-миналата... Всяка година едно и също.

В нормалните държави, след такова представяне следват оставки. Сменихме треньорите няколко пъти - не става. Явно, причината е другаде. Любо? Данчо? Чакаме оставки...

САМО С ДАНЧО ЛАПАЧЕВ И ЛЮБО ПЛОНДЕРА,ЩЕ ПОСТИГНЕМ ВИСОКИ УСПЕХИ,САМО НА МАСА И ЧЕРНО ТОТО.УСПЕХ НА КРАДЦИТЕ!!!!! РЕЗИЛ-РЕЗИЛ!!!

Споко, нали поне футболните национали биха Азерите. То това си е почти като бием Бразилия на сред Маракана. Е поне си имаме Лудогорец. Български собственик, българско име, български треньор, какво повече да искаме. То като и държавата ни ...българско име, български нрави, български морал нищо че вече всички кръщават децата си....Джон, Алекс и т.н. и то без да ги питат "Даваш ли , даваш.....на "друга вяра"..."

В България остана ли спорт?

Няма страшно, сега пералнята на Любо ще изпере екипите на националите :)

Пълна трагедия са нашите волейболисти. Гибона очевидно не се справя. Имаше един колективен спорт в БГ на високо ниво, но вече и него го няма. Не било, значи, до нова спортна зала.

по-важното е, че Любо и Данчо печелят и ако някой като Радо Стойчев започне да им вади кирливите ризи, той начаса бива уволняван, независимо от притежаваните качества и показани отлични резултати,жалко за отбора,направо е съсипан....

TIREX

сбирщина от алчни и продажни и доста дърти участници постоянни спорове за $ и никаква игра и спортсменство- да го закриват тоя отбор!

Нямам думи да изразя разочарованието и огорчението си от позорната игра на нашите... А бяхме някога отбор за чудо и приказ!!! ЗАЩО??? Срещу Русия първите 2 гейма играха перфектно, после тотално се промениха и от там вече срещу Бразилия, Германия и Куба играха просто потресаващо смехотворно. Дори "играха" трябва да е в кавички..едни хора от улицата да бяха хванали, щяха да покажат 100 пъти по-професионална и отдадена игра. Сега ако бяха съвестни, дядката Лазаров и останалите гнили ненаяли се корумпирани смешнищи, щях да подадат оставка и да се скрият от лицето на земята. НО не, в момента ликуват, че развалиха отбора. Говеда. Ама те вероятно са прекалено тъпи, за да го осъзнаят...

тои гибона по едно време излезнал на улицата... нямаше достатачно такива, като броика, не като качества... абе, тапанар, ти сабличал ли си се в час по физическо?

Тръгнахме като аслани, пък се връщаме като ... :)

Любо,Любо, Любо.....Данчо,Данчо,Данчо...браво!

Приятели, Нека това да не бъде края! Нека бъде началото на нашето обединение срещу долните плужеци, които са се насадили в БФВ, начело с мазния и нагъл Данчо Лазаров и дебелия и пределно тъп тулуп Лупи. На тях им трябват успехи на националите единствено за да хвърлят прах в очите ни и да не видим истината. А тя е, че българския волейбол е достигнал дъното и е необходимо чудо, за да се осигурят условия за развитие на играчи на световно ниво. ОСТАВКА!!!! И да идват кадърни, можещи, честни и искрено обичащи волейбола хора!!! P.S. Правите ли аналогия с едни други 240 плужеци и резултатите от тяхната работа?

TIREX

абе тъпир да не би да игра бсфс, волейфедерацията?Вината си е единствено на състезателите заедно с треньора!

Толкова си прост, че явно не го осъзнаваш. Ако има частица мозък в кратуната ти, няма повече да се опитваш да мислиш. Нали някой трябва да подготвя младите играчи, тъпанар, а е необходимо да има организация за това.

Защо на екипа им пише КТБ,а не България.Това национален отбор ли е или отбор на КТБ?

Тренера, да си взема цървулките и да се маха завинаги!

Нямам думи да опиша разочарованието и огорчението си от играта на националите в последните 4 мача. Срещу Русия играха на макс в първите два гейма, после - край. От там срещу Бразилия, Германия и Куба показаха позорна игра, неприемлива за отбор с претенции за медал. Отборът ни е тотална развалина. Сега, ако имаха съвест, цялото гнило ръководство начело с наглия дядка Лазаров , щяха да се ометат и скрият в миша дупка. Те провалиха единственото хубаво нещо в България- волейбола. ;(

Dokato shef na vedraciata e Danco Lazarov(komunisticesko leke) i parazitite okolo nego ste propadame.Ste ni biat Egipet,Tunis,Pakistan i t.n.

Има възходи и падения... Важнотое е сега да дойде пак възход...

Няма ли Български дух няма и победи! За съжаление момчетата играха в последните 2-3 срещи като училищен отбор в регионален турнир и резултатът е налице!!!!! Лично смятам, че няма оправдание за това..... След днешната среща имам чуството, че се превръщаме в СПАРИНГ партньор за противника!!!!! Това не е Волейбол!!!!! Щом така играеш значи не си за Националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!!!!!! Това примиренческо поведение е недопустимо!!!!!!!!!!!!!......Много съм разочарован!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хайде, време е да зачеркнем и този спорт...

То май не остана нищо за зачеркване......