Пламен Константинов: Направихме слабо първенство

Пламен Константинов е разочарован от представянето на България на световното първенство по волейбол, а ангажиментите му към "трикольорите" са приключили.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Константинов: Направихме слабо първенство | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не слабо, трагично. П. Константинов е много далеч от нужната квалификация за национален треньор.

по стара традиция, в българия виновни няма за нищо: за ограбването на народа от комунистите, за прогонването на зте милиона българи в емиграция, за скриването на чернобил, за провалите в икономиката, образованието, здравеопазването, външната и вътрешна политика, съдебната система, спорта,и какво ли още не. размита отговорност, колективна вина и никога персонална. затова сме на опашката на цивилизацията и стандарта на живот. прасета, които си обичат кочината и не искат да се разделят с нея.по никакъв начин.

Сервис - мрежа; Сервис - мрежа; блок-аут; блок-аут, и накрая защо така... Ами лигавенето в последните 5 мача, като се започне от 3-тия гейм срещу Русия, не е спирало!

Аз пък искам да номинирам бай даню за министър председател на България. Очевидно човека има данни и много добре може да продължи политиката на нашите политици. Пък знае ли човек, може даже и да преизпълни плана.

Тази игра беше протест от страна на момчетата,за да се махне цялото волейболно ръководство ,начело с Данчо Лазаров и Любо Ганев.Всичко идва от главата.

Пламен Константинов да си одаде оставката!!! Така е по белия свят като няма добри резултати , отговорния фактор си отива! Ама къде ти тоя намахан фукльо да го направи! Вероятно нещо куца и той да си ходи!!!

Абе глупаци, Пламен Константинов бе за по малко от 2 месеца на чело и нямаше НИКАКВО време да промени каквото и да е!!! Все едно Плачи водеше отбора, това беше неговия отбор.Пламен нямаше никакво време да напарви промяна и да наложи своя стил на игра. Така че запознай се с основните правила във волейбола,че пишеш само глупости. Ще го пъдел, след като не си му дал никакъв шанс и време да се покаже и докаже тцтц

тоест 4-тото място от олимпадата е заслуга на р. стоичев ;)

Константинов е толкова треньор колкото ти си фен на волейбола. Беше сложен компромисно... Ако искат да видят промяна и резултати, трябва да намерят истински треньор.

АМАН БЕ ХОРА,ЧЕТЕТЕ!!!! той няма договор,сам го каза в последния абзац!ха чете пък после сипете помия.или си пишете ей тъй разговор да става?

Слаб треньор - слаби резултати!

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕ ПОДАВА ОСТАВКА И СЕ МАХАТ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ... РАЗНИ ТАМ ГАНЕВЦИ , МАНЕВЦИ , ЛАЗАРОВЦИ И СЕ ВИКА РАДОСТИН СТОЙЧЕВ И СЕ ЗАПОЧВА НАНОВО РАБОТА ....ВИДЯХМЕ , ЧЕ МАФИЯТА СПОРТ НЕ ПРАВИ , А САМО ГО РАЗВАЛЯ...

Да, но вярвам, че Радо Стойчев си има достойнство и сега, ако написаното от теб се случи, той, за съжаление, едва ли би приел да се върне... а Казийски ще се съгласи, само ако Стойчев е начело... така че...

Не е вярно, че Казийски ще се върнел, само ако Стойчев е начело... това е лъжа и не е истина!!! Казийски каза че ще се върне в отбора само ако Данчо Лазаров си подаде оставката!!! Това е единственото условие!! Без значение кой ще е треньор. Ясно ли ти е? А има и инфо в нета с изказвания за това, така че чети! Радо Стойчев пък от своя страна е коментирал ЧЕ ПАК БИ СЕ ВЪРНАЛ НА ЧЕЛО на БЪЛГАРИЯ но само ако Данчо Лазаров си подаде оставката и федерацията заработи по правилния начин. Така че и Радо ще се върне след време, и Казийски. А Казийски каза че ще играе и при други треньори но само ако Лазаров си подаде оставката. Пак ти го повтарям. Просто не си информиран и пишеш глупости и лъжеш хората.

Да, щото Стойчев го видяхме как се справи. Освен, че разби отбора, друго нищо не постигна!

Имахме един спорт, който го играехме добре и постоянно бяхме в челната четворка на света, хората се радваха често на победи и горе долу държахме фронта.... Обаче КРАЙ !! Дано да не е така, но не виждам нищо добро за по нататък.

Отборът ни е съставен от мишоци, които се пречупват психически при първата трудност. Мачът срещу Русия беше истинско наслаждение първите два гейма, в които показаха дух, дисциплина и отдаденост. После, когато Русия се съвзе, нашите просто не съумяха да се върнат в играта, докато Русия показа истински професионализъм и сила и взе играта. Нашите не удържаха и това е. Не съумяват да се "връщат" в играта, когато стане напечено... Сервисите им също куцат... Сред мачът с Русия оттам нататък положението беше трагично, мееееко казано. Според мен не е непоправимо положението. Но се иска твърда ръка... с такива смешни треньорченца като Константинов или Найден Найденов, няма да се оправят нещата.... Да не говорим , че Лазаров и Ганев трябва да бъдат "изметени" и да ги заместят отговорни и "чисти" хора....Но от къде ли ще се вземат такива?!!!

Хах, верно ли бе Пламене?!? Не думай...