Треньорът на Монако ще разчита на звездния Бербо

Старши треньорът на "Монако" Леонардо Жардим се изказа ласкаво за звездата си Димитър Бербатов, както и за другите си водещи играчи преди мача в Леверкузен.

Обратно в новината

Коментари - Треньорът на Монако ще разчита на звездния Бербо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадост... Монако ще е Фулъм2...

абе тоя мързеливко от къде накъде пък и "звезден" стана...

Монако ще се представи по-зле и от Лудогорец в Шапионската лига,а във Франция не може да влезе в десятката.Карвальо,Тулалан и Бербатов отдавна са приключили с големия футбол, а тоя треньор след месец ще е безработен.Монако са посредствен тимец за стандартите на Франция.

Те пък едни стандарти...

Бербатов е футбалер нумеро уно на БГ след Стоичков, голмастер нумеро уно и му дреме за завистливите ви коментари.

Барбука ще е виновен.

Е, това е най-лошото, което можеше да се случи на Бербатов - да го натоварят с очаквания. Човекът дойде сит на очаквания и разочарования от МЮ и Фулъм. Искаше да си поиграе малко за кеф, накрая на кариерата си, а тея пак му метнаха самара. Голяма мъка ще е до края на сезона. Той показва възможностите си единствено, когато е свободен, както беше в Тотнъм и миналия сезон в Монако.

Колега, кой дава луди пари на някого само и само да поиграел за кеф в края на кариерата си. Всяка победа и класиране означава повече пари за собственика, в съвременния спорт всичко е пари. Бербатов обаче го раздава замислен футболист -интелигент, за когото уж насладата от футбола е най важна и после се чуди що не са доволни.

Той и Йол такива ги говореше. Накрая изхвърча заради големите си звезди, дето се предствяха малко под очкаванията..