Бразилия и Полша сътвориха цирк, за да изхвърлят Русия от световното

Съставите на Бразилия и домакина Полша сътвориха истински цирк в зала “Атлас Арена“ в Лодз пред повече от 13 хиляди зрители, след като завършиха 3:2 гейма (25:22, 22:25, 14:25, 25:18, 17:15) за домакините и по този начин направиха всичко възможно да изхвърлят олимпийския шампион Русия от световното първенство

Обратно в новината

Коментари - Бразилия и Полша сътвориха цирк, за да изхвърлят Русия от световното | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До гуша ми дойде от тези руснаци.Каквато и да слушаш,където и да гледаш все едно и също - Русия,Русия. Света иска да напада Русия,света иска да окраде Русия,света иска да излъже Русия,света иска да прецака Русия. То бива,ама чак такава русофилска извратеност !!!

Пълна глупост е тази статия. Как може да се пишат такива глупости. Който е гледал Полша-Бразилия вчера знае каква здрава битка имаше. Истинска красота, волейбол от най високо ниво ни показаха вчера Полша-Бразилия. Показаха ни как се играе, и вместо да се учим ние пишем глупости,че било цирк хахаха. Вече са в третата фаза, три отбора в една група. Как да прецакват Русия, като Русия още не е играла първия си мач? По какъв по точно начин това 3:2 за Полша вчера, влияе на Русия, след като Русия си има два мача- с Бразилия и с Полша?? Пълни глупости се пишат. И това го има само в нашите медии.

Доста малоумен извод предвид факта, че Русия още не е изиграла и един мач. По-малоумно нещо може да измисли само Сашо Йовков и то даже няма да му се налага да мисли...

Изглежда някои русофили не могат да приемат фактите и търсят конспирации, или казано по нашенски под вола теле.

Трябва да си абсолютен кретен, че да напишеш подобно нещо! Бразилците са били толкова бесни след загубата, че чак са отказали да говорят на пресконференцията, даже треньора Резенде размахвал среден пръст на журналисти. Много недостойно поведение, това показва, че бразилците не могат по мъжки да приемат една загуба. Питам човека, написал тази статия - така ли се държи отбор, който е "уговорил" мач - да беснее и размахва средни пръсти наляво и надясно??