Найденов: Плачи разби националния отбор (видео)

"Отборът се разби благодарение на Камило Плачи", каза бившият селекционер на България и настоящ треньор на "Марек" Найден Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Плачи разби националния отбор (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айден Айденов пак се из.ра на метеното. Стига си плюл бе завистнико!

По резултати другите трябва да завиждат на Найден

Спри с алкохола, много ти вреди Найденов, говориш без да мислиш.

Г-н Найденов, няма лошо човек да има самочевствие, но Вашето е в повече. Мястото не Ви е в националният отбор като състезетел да разбира се преди но като треньор не. Разбира се, че и Вие сте с Лазаров и Ганев че, знаете повече за манипулацийте който стават вътре, но бъдете мъж и стойте по в страни гледайте си клубните успехи. Нямате място като треньор на националния тим, трябва много мисъл и разбиране.Това не е волейбола от твоето време. Засрами се когато споменаваш имената на Пранди, Стойчев, Плачи, а за Константинов да не говорим трябва сложиш двете ръце пред лицето първо да имисе помолиш и ако ти разрешът ще говориш с тях. Но те са възпитани и интелигентни хора и ще те изслушат. Затвори си устата малко не ставай повече от това смешен.

Кажи кой от тези "Пранди, Стойчев, Плачи, Константинов" има по-големи успехи от Найден като треньор на българския национален отбор???? Само Стоев е изкарвал националите до трето място на световно и то пак беше с "АЙДЕ МАЛКО" :)

Абе найдене,абе смешник, да те питам тебе като си такъв голям треньор и психолог,защо на Олимпиадата Плачи даваше указания на почивките, а ти само интервюта след мачовете!Смешник!Плачи направи много за волейбола и момчетата го харесваха,ама бързо решихте че можете да влезете в неговите обувки и го разкарахте!Ти си жалък некадърник!

Ами след това представяне в Лигата ...

Разказвали са ми за подвизите на Лазаров в казината и на Ганев с невестите,те само за това мислят тези селяндури,а волеибола и момчетата,кучета ги яли.В ръководството на волеибола,трябват млади,енергични,креативни и наи-вече интелигентни и културни хора.Омръзна ми да гледам баиганювци навсякъде, в политика,спорт,бизнес и т.н.Яд ме е,защото знам,че с нужните стимули,тези момчета няма кои да ги бие.Усещам боикот в отбора срещу ганювците и ги подкрепям(спомнете си мача с Русия).

Жалка мишка!

да, благодарение на наглостта на Любо Ганев и Данчо Лазаров всички виждаме как е нашият национален отбор - от зле, по-зле, тези двамата наглеци управляват федерацията в неправилна посока и Плачи ги легитимира, жалко за прекрасните ни спортисти и кога най-сетне ще се отърси федерацията от наглеците...

Найден беше страхотен играч, но като човек и треньор не става.

Ама станахме 4-ти на Олимпиадата с Найден

dirddd@

Защото наследи Радостин Стойчев, за това... Не знам точно каква заслуга имаше Найденов за това четвърто място, освен че на техническите прекъсвания и исканите от него, единственото нещо, което казваше на отбора беше "айде, айде" :))))

С Плачи, не с Найден!Той стоеше отстрани!

По-нечленораздерен, посредствен и ограничен човек от Найден Найденов не съм виждала в средите на волейбола, а претенциите и интригите му са огромни. Не трябва да оставяме такива малки човечета да подливат вода на интелигентните и способни треньори и да натрапват комплексите си за реализация. Длъжни сме да ги поставим на място, за да не изгубим това, което сме постигнали в този така красив и успешен за България спорт.

Вяра, честит имен ден :) Колкото и несвързано да говори, има право, защото взе един разбит отбор и постигна невероятни резултати, след което го изгониха заради човек с име "плачИ". Той пък от своя страна взе четвъртите в света и само се излага. Какво ме интересуват мен "експертите" и "специалистите", които смятат, че отборът се развива, като който ни хване ни тупа.

Аз не знам, всички ние , но на първо място тея във БВФ, на второ продажните журналя и н атрето всички фенове на волейбола посещаващи мачовете на нац. тим, какво се правим че не си спомняме защо напуснаха Стойчев и Казийски,а? Че нали хората ни го казаха още преди години, че ще се стигне до тук. Ха сега халал да ни е . Затова НИЕ ФЕНОВЕТЕ отиваме на следващия мач на нац. отбор и през цялото време скандираме ЛАЗАРОВ И компания да се ИЗМИТАТ ОТ ВОЛЕЙБОЛА

Хайде стига манипулации!Никой не иска в отбора предатели като Стойчев и Казийски! Спомнете си този помияр Стойчев как водеше мача с германия в интерес на Италия и повече не му споменавайте името!

Ха ха ...Ти какво разбираш как е "карал" отбора тогава....Този треньор цял свят признава и уважава, само ганьовците тук и "инженерите" мразят...но нали не е продажник като тях....Жалко за отбора, имахме нещо , което ни радваше и вече и него го загубваме...Както и се очакваше:(

Нямам думи. В България простите винаги са с най-голямо самочувствие и първи да плюят другите. Да виси първо СЕБЕ СИ, този глупав чичка, който има само 5 думички в бедния си речник. Нали го видяхме той как се справи с отбора - гола вода. Повтаряше само "Айде, айдеее" на момчетата на всяко прекъсване, нищо умно не им казваше, нито пък ги окуражаваше. Сега защо говори глупости по адрес на другите, а не погледне първо себе си. СМЕШНИК!!! Без думи. Същият тарикат като Лазаров и кликата му. Ех, няма ли кой да ги измете тия говеда от там бееее!!!! Хора, съвземете си. Протест е нужен май. Провалиха ни волейбола, а ние стоим и гледаме. Нещастници.

Срещу 4тия на олимпийски игри не трябва да имаш думи, дори и да е викал само "Моциии, Моцииии". Да изметем първо такива като теб.

Ега си и наглия тип е тоя! Хем прост, хем и със самочувствие! Абе тикво, ние нали гледаме за какво става реч, точно ти и твоите интриги са най-виновни за ситуацията! Да си гледа отборчето и хич да не се бута където не му е работа! Да понаучи някой език, да се поограмоти малко, то само с айде- йаде до линията не става!

Ей смешник,ако не беше Плачи още тогава щеше да стане същото с националния отбор.Помним как го гледаше като малко дете когато е....т майка му ,когато реално той водеше играта,а ти се водеше за старши треньор.Мълчи си!

деер

А, ние" дето" се пишем българи, колко ще траем Лазаров и тарикатите в изпълкома? Така, че преди да хулиш някой, си виш задника си дали не е пълен!

Хайде стига манипулации!Никой не иска в отбора предатели като Стойчев и Казийски! Спомнете си този помияр Стойчев как водеше мача с Германия в интерес на Италия и повече не му споменавайте името!