Анчелоти: Държа да победим ”Лудогорец”

Старши треньорът на "Реал Мадрид" - Карло Анчелоти, се надява на победа срещу "Лудогорец" в София, която ще затвърди първото място на отбора в групата.

Обратно в новината

Коментари - Анчелоти: Държа да победим ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ocmpuemo@

Колкото и да пишете срещу "Лудогорец", винаги ще има теоретичен шанс балетистите да се загубят в гората. А на нас истинските българи само това ни трябва - една нотка надежда!

От къде извира тази злоба не мога да си обясня. Не те знам къв си, ама си много сбъркан, за да се кефиш на "напълнена кошница" на единствения български отбор, който показва футбол и то съвсем не лош футбол. То и преди мача с Ливърпул всички предвиждаха убедителна загуба от Лудогорец, ама се видя, че можеха и с 3т. да си тръгнат.

За мене мача е нещо от сорта на 0:6, 0-7. Вие сещате ли се срещу кого играе Лудогорец? Реал Мадрид не е Черноморец Одеса или ПСВ. Още когато двата отбора застанат рамо до рамо и прозвучи химна на ШЛ, нашите ще започнат да им треперят анцунзите. Единственото хубаво нещо за Лудогорец ще бъде, че ще наблюдават шоуто на Реал от непосредствена близост. HalaMadrid!