България няма да приеме мачове от Евро 2020

България няма да приеме мачове от Европейското първенство през 2020 година, стана ясно днес на церемонията по обявяване на домакините на шампионата в Женева.

Обратно в новината

Коментари - България няма да приеме мачове от Евро 2020 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ние наистина ли сме се надявали да приемем мачове на селските си стадиончета, дето прости дрисльовци люпят семки и оригват расистки лозунги??

Как може такова нящо .. Шси прережа вените )))

Ко няяло да приема?

Еееее,писна ми все тия от Запад да ни слагат на задника си!

Вместо да се тюхкаш, помисли -защо го правят? Защото сме много талантливи и можещи, и мафията на УЕФА иска да ни прецака? Или нещо друго?

Не България, София няма да приема мачове. София не стана европейска столица на културата. Защо ли? Ами защото ГЕРБерската кметица бавно, но ритмично води София към дъното. Изграждат се мегапроекти, които могат да донесат големи подкупи за ГЕРБ. На дребно не се работи. Малките улички са в окаяно състояние, детските площадки - също, парковете - също. И най-малкия град има по-хубави детски площадки от софийските.

не детските площадки са важни, а децата. Аз пътувам много, дори и в най-забутаните селца. Гледаш - детска площадка, лъсната, стегната, шарена. По-хубава от софийските. И около нея насядали пенсионери. Най-младия на 68 години. Софийските детски площадки са амортизирани от използване. Е, виждал съм по нощните часове по площадките да се събират пиянски компании от поотраснали деца и на другия ден площадката дда е зарита от фасове и бирени бутилки.

Явно нямаш малко дете, затова си написал това.

Голям смях ще падне, когато дават мач от Санкт Петербург. Понеже първенството е през юни, то там изобщо няма да има тъмна нощ. И това, което ще се вижда на екрана е едно светло небе, а същевременно часът ще бъде към 23. И си представят въздебеличкият и всезнаещ български консуматор как гледа мача, млещи чипс, налива се с евтина бира и цъка с език как го ментят и как това не може да бъде пряко. :)

Хамериканците и ЕС са виновни, нали путинистчета? Ааа, забравих, и Сорос! А не тъпотията на управниците ни и в частност тази на всички лежачи в БФС, начело с несменяемия (може би - до живот) Перукеров! Само, че най-сме виновни ние, дето ги избираме и търпим...

откъде накъде лондон ще приеме последните 3 мача??!мафия!

референдума уредиха, та едни 3 мача

Каква футболна драма, драги зрители и радиослушатели!

Думата "футбол" и "България" към този момент са тотално несъвместими! Както и, междудругото, "Борислав Михайлов" и "оставка".

Ко? Неее!

Браво!

деер

Сериозно?!Каква изненада!?

язък.......такива убави картофени ниви имаме... пусти европийци