Навремето Бразилия губеше в 3 гейма от България

Президентът на Международната федерация по волейбол /ФИВБ/,Ари Граса отбеляза, че на световните първенства трябва да има колкото се може повече мачове.

Обратно в новината

Коментари - Навремето Бразилия губеше в 3 гейма от България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа така беше...но щеше да бъде и досега така , ако не бяха комунистите на власт.И понеже те бяха потомствени бандити и алчни безродници не им бшха достатъчни привилегиите,с които се ползваха и решиха да заграбят всичко и то завинаги.Излъгаха народа , че ще правят демокрация и това беше изненада за всички,защото никой и не си е помислял да сваля комунизма.И така нашите комунисти станаха капиталисти,но със заграбените народни пари.Парите от национализираната България.Оная истинската България , държавата на истинските българи.Проклета да е комунистическата чума,която съсипа България!!

При социализма бяхме добре, нямаше бедни, храната евтина, за всички имаше работа и бяхме с висок стандарт на живот. А сега... На ви сега демокрация и американски капитализъм - 90% от населението много бедни, социално изключени, живеещи в голяма мизерия, огромна безработица, особено младежката, и само 10% богаташи главно мутри по нечестен път.

Така е...има една сентенция която гласи че тогава имаше несправедливо равенство а сега несправедливо неравенство. И в двата случая имаме несправедливост но както казва баща ми ... никога не съм смятал че ако живея в демокрация ще мисля само за пари, пари , пари. Такъв свят не ми харесва, предпочитам другия в който имаше рестрикции но последното нещо за което мислех бяха парите. Всъщност проблема не е в демокрацията а в пазарната икономика и икономиката въобще. Нещо в което така нареченият "начален капитал" и играе основна роля няма начин да е добро. Защото как се сдобива човек с начален капитал, при условие че капитала по принцип е кратен. Ами много просто, като откраднеш ... а ако някой ти го даде назаем и ти поиска да му го върнеш двойно, то това значи че той тебе краде. Общо взето кражбата е в основата на пазарната икономика. СССР на времето показа какво означава централизирана икономика, икономика която до средата на 70 години на миналия век отвя западните икономики. Проблема е че алчността на хората и в частност на съветската номенклатура избра пътя на капитализма защото държеше всичкия капитал в свое ръце и ето ти на милиардери. А другите се върнаха към крепостничеството. Така стана и у нас.

Мноого висок стандарт. Всички карахме мисквичи и жигулита. Мнооого "висок" стандарт, а сега всички карат западни коли. От ниският стандарт.

Е, то и кебапчетата бяха по 14ст, , бирата 24ст. , шкемето 26ст. и т.н.

При Костов джойнта беше левче !